📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:26

Lewackie z🤬by ktore wychowaly sie na "bambi" i wierza ze zwierzatka po przechadzce w lesie ida na herbatke do mamusi ktora bedzie plakala jak nie wroca....
Ciekawe czy jak wprowadzą robaki, to czy każdy też będzie miał własne imię?

A ja bym chętnie poderżnął gardło jakiejś świni (zwierzątku ma się rozumieć, nie spasionej babie
). Nigdy nie ubijałem większego zwierzaka, jedynie muchy w kiblu i raz żabę na polu wsadzając achtunga do mordy...

Baronessa napisał/a:
A ja bym chętnie poderżnął gardło jakiejś świni (zwierzątku ma się rozumieć, nie spasionej babie ). Nigdy nie ubijałem większego zwierzaka, jedynie muchy w kiblu i raz żabę na polu wsadzając achtunga do mordy...
Chciałbym to zobaczyć !
Zesrałbyś się ze zdziwienia jak trudno zabić takiego 150 kilowego knura

Baronessa napisał/a:
A ja bym chętnie poderżnął gardło jakiejś świni (zwierzątku ma się rozumieć, nie spasionej babie ). Nigdy nie ubijałem większego zwierzaka, jedynie muchy w kiblu i raz żabę na polu wsadzając achtunga do mordy...
No i widzisz, jest różnica jak zabijasz żeby spożytkować, a gdy ktoś wsadza ci achtunga do mordy żeby mieć rozrywkę.
juz to widze jak na takich hodowlach jest po kila tysiect swin i kazda ma imie i wlasciciel codziennie rano idzie sie z kazda przywitac.
modified1 napisał/a:
Bardzo dobra to emma była
Szkoda tylko, że taka świnia z niej była.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie