podpis użytkownika
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
podpis użytkownika
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówA ja bym chętnie poderżnął gardło jakiejś świni (zwierzątku ma się rozumieć, nie spasionej babie ). Nigdy nie ubijałem większego zwierzaka, jedynie muchy w kiblu i raz żabę na polu wsadzając achtunga do mordy...
A ja bym chętnie poderżnął gardło jakiejś świni (zwierzątku ma się rozumieć, nie spasionej babie ). Nigdy nie ubijałem większego zwierzaka, jedynie muchy w kiblu i raz żabę na polu wsadzając achtunga do mordy...
podpis użytkownika
Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.Bardzo dobra to emma była
podpis użytkownika
znowu wróciłem na sadolano i dobrze, nienawidzę tej hipokryzji uuu konik trzeba go pogłaskać, uczesać mu grzywkę , ogrzać futerkiem wydoić żeby nie dostał raka jąderek a świniaka czy krowę zaszlachtować..... nie uwierzyli byście jakie to są mądre zwierzęta, płaczą jak jadą na rzeź, starają się bronić inne jak je zabierasz bo wiedzą już gdzie są zabierane..... psy nie są tak inteligentne a robi się im SPA, k🤬a masaże a nawet ostatnio widziałem fitness dla psów......... to jest wszystko poj🤬e