📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ciekawe ilu pedofili pcha sie w sutanne tylko i wylacznie dlatego ze pedofilia wsrod ksiezy nie jest karalna
w necie są kolejne części filmu
watch?v=x368tUTXV0Y
watch?v=SVYfEIo84CQ
2 czesc zablokowali na YT.
watch?v=x368tUTXV0Y
watch?v=SVYfEIo84CQ
2 czesc zablokowali na YT.

@up do twojego urazonego katolickiego serduszka nie dotra najlepsze argumenty wiec daruje sb

Maek napisał/a:
@up do twojego urazonego katolickiego serduszka nie dotra najlepsze argumenty wiec daruje sb
![]()
Moje urazone serduszko jest niewierzące bo woli zajmować się nauka niż zamianą wody w wino...
zatizdig napisał/a:
A czemu Ty tak bronisz klechów? Jeżeli wolno spytać...
Bo zniszczenie kościoła w Polsce nie równa się zniszczenie tylko paru klechów tylko całej ideologii którą za sobą kościół niesie.
Czyli bycia uczciwym, pracowitym, chęci zdobywania wiedzy, nie oszukiwania się, nie okradania się, nie krzywdzenia się, nie okłamywania się... Po Rewolucji Francuskiej, Bolszewickiej, faszystach we Włoszech, nazistach w Niemczech idealnie widać czemu równa się zniszczenie tej instytucji.

Wg. mnie teraz organizacja jaką jest kościół ma bardzo mało wspolnego z wiarą chrześcijańską i prawdziwymi księżmi z powołania.

aha jeszcze jedno, to ze ktos nie dyma dzieci nie znaczy ze nie jest tak samo winny jesli daje na to przyzwolenia, nie reaguje na to mimo tego ze ma mozliwosc a tym bardziej jesli pomaga uniknac takiemu pedofilowi zasluzonej kary.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie