Oczywiście z pewnością zadbała też o to, żeby cała gimbaza zobaczyła ten wpis, z Patrycją nie ma co zadzierać

Czy ja wiem, dobrze gada. Sporo razy spóźniłem się do szkoły przez busa, który pojechał sobie 5-20 minut po czasie. I ja ponoszę odpowiedzialność za to, że busiarze mają taką naturę, że wszystko mają w dupię i im się nie śpieszy.
Chociaż w sumie mi się o to walczyć nie chce
Chociaż w sumie mi się o to walczyć nie chce
podpis użytkownika
facebook.com/odlewadoprawa/?fref=ts
Pewnie, najlepiej nie płacić za bilety, ale jęczeć, że autobusy stare, że mało, że gorąco bo się okna nie da otworzyć, że zimno bo nie grzeją itp. itd. ..

W samo sedno. Te ciule z KZK GOP to jedna p🤬lona mafia! W zimę nie włączą ogrzewania bo paliwo, w lato nie włączą klimatyzacji bo paliwo (k🤬sy mają premia za oszczędność). Czekaj na ostatni autobus... a tu c🤬j, nie przyjechał bo tak! Idź na przystanek i dowiedz się, że c🤬j przyjechał 10 minut wcześniej bo akurat na wcześniejszych przystankach nie było ludzi to dał po piździe i już trochę nadrobił czasu żeby posiedzieć w kabince dłużej np: pod Hutą Katowice...

K🤬a wiem co czuje sam jeszcze MZK Tychy które jest równie poj🤬e...

Skoro napisała to "gimbuska" to wszyscy cieśniecie jaka ona jest niedoj🤬a, ale jak by napisał to rok starszy licealista albo uczeń innej tam szkoły ponadgimnazjalnej to zaraz by było: "dobrze gada! polać mu! swój chłop! dokładnie! dobrze im napisał!"
plebs...
plebs...

Jak patrze na ludzi przyciśniętych do szyb w autobusach, lub marznących na przystankach to mi się szkoda ich robi siedząc w na skórzanym fotelu w moim klimatyzowanym BMW z silnikiem 2,5 POZDRO!

Do garów!!
A nie po szkołach by się jej chciało chodzić..
A nie po szkołach by się jej chciało chodzić..

@Poniecc
nie ma to jak wesprzeć na duchu tych co mają gorzej. Brawo
nie ma to jak wesprzeć na duchu tych co mają gorzej. Brawo

@Schab
ciekawe jaki Ty będziesz wzburzony jak Cię z roboty wyp🤬olą przez to że autobus leci w c🤬ja
ciekawe jaki Ty będziesz wzburzony jak Cię z roboty wyp🤬olą przez to że autobus leci w c🤬ja

P🤬licie smuty z tym kzk gop. Za 60zł moge nak🤬iać cały miesiąc po górnym śląsku tam i z powrotem. Dawno mi się nie zdarzyło, żeby autobus nie przyjechał, a w nowy mercedesach klima jest cacy. Oczywiście kursują też stare ikarusy gdzie licznik już trzy razy zatoczył koło, no, ale pamietajmy, ze żyjemy w Polsce, a nie w Norwegii.