Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:00
Bulbulator 2025-06-10, 12:56
BrajanuszDzesika napisał/a:

Wybacz
myslalem ,że chciałeś napisać prawdę czyli:
Nie, ciągnę to był pierwszy raz ....

Wylemparciaj się zboczony pedale. Nie mam więcej czasu dla niedorozwojów. Moja godzina dobroczynności dla pokrzywdzonych przez los się skończyła, a teraz poszedł pod most, albo do budy gdzie sobie twój pedalski barłóg urządziłeś.
Zrób sobie jeszcze jeden wpis, żeby wyszło na twoje, to może podbuduje twoje chore ego.
Zgłoś
~Sunday 2025-06-10, 12:57 6
@Bulbulator: @BrajanuszDzesika: idźcie już na priv

btw.
Zgłoś
Bulbulator 2025-06-10, 13:10 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
RELAX 2025-06-10, 13:20 2
Zgłoś
Bulbulator 2025-06-10, 13:22

Dobra ,masz ode mnie piwo i sp ierdalaj już 😝

Wylemparciaj się psychopato i zabierz tą wirtualną butelkę, bo właśnie wirtualnie do niej naszczałem. Będzie ci smakowało.
Zgłoś
Bulbulator 2025-06-10, 15:29 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Tomilidżons1984 2025-06-10, 15:55 1
Bulbulator napisał/a:

Niech się kocisko cieszy, że tej osy nie połknął. To byłby jego koniec.
Mój kolega połknął osę z puszki Coca-Coli. Dobrze, że było to ok.200 metrów od szpitala i pomoc przybyła po około 2-3 minutach.
Jeszcze dali radę go odratować, ale miał natychmiast nacinane gardło, bo już się dusił.

@bulbulator to SZERSZEŃ nie osa bulbulatorze!!!!!
Zgłoś
Gaiseric 2025-06-10, 16:04
To musiała być jakaś zmutowana osa, bo po użądleniu kot gw🤬townie się postarzał.
Zgłoś
Bulbulator 2025-06-10, 16:15 1
Tomilidżons1984 napisał/a:

@ to SZERSZEŃ nie osa bulbulatorze!!!!!

Znam się na niektórych sprawach w życiu, ale etymologiem nie jestem i tego nie zauważyłem.
Dzięki za info.
Zgłoś
alewamdojebe 2025-06-10, 17:11

Dobra ,masz ode mnie piwo i sp ierdalaj już 😝

morda śmieciu
Zgłoś
ajka 2025-06-10, 17:46
Bulbulator napisał/a:

Dzięki za nadzieję, że na tym portalu są jeszcze normalni ludzie.
W miejscu gdzie spędzam moje soboty i niedziele uczymy już małe dzieci, że nie pije się z puszki, tylko ze szklanki i to funkcjonuje.
3-4 letnie dzieci wołają o szklankę, ale z puszki już nie wypije.
Z tego miejsca jest jakieś 15 do 20 minut samochodem do szpitala. To mógłby być za długi czas w wypadku dziecka.

W przypadku dorosłego też... o alergikach nie wspomnę.
Zgłoś
Bulbulator 2025-06-10, 17:53
Zgłoś
ajka 2025-06-10, 18:04 3
Zgłoś
Bulbulator 2025-06-10, 18:11 2
JoSeed napisał/a:

Nie jestem lekarzem. Ale oceniam marnie... akurat gardło, podniebienie, język sa wrażliwymi częściami, szybko następuje obrzęk.
Bez tracheostomii klient zginie w ciągu paru minut, 4-6 minut umiera mózg.

Dzięki za info. To jest przerażające. Jak potem nie być nadopiekuńczym w stosunku do dziecka?
Zgłoś
Ojciec_Bongmana 2025-06-10, 19:47
Bulbulator napisał/a:

Dzięki za info. To jest przerażające. Jak potem nie być nadopiekuńczym w stosunku do dziecka?

Chłopie po kiego ty w ogóle odpisujesz ?
Poważnie tak cię dotykają posty randomowych homoseksualistów z internetu ? I że w ogóle masz czas i chęć na to
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem