Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:09
Bulbulator 2025-06-10, 12:07 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Kierowca_Autobusu_Do_Piekła 2025-06-10, 12:13 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Bulbulator 2025-06-10, 12:18
BrajanuszDzesika napisał/a:

Jak tak wspominasz ciągle o tych jajach i pedałach, to zaczynam podejrzewać, że to nie żądło osy utknęło w gardle Twojego kolegi tego feralnego dnia .

Nie ciągle fantasto, tylko to był pierwszy raz, ale wyraźnie widać, że cie to ubodło. Co, trafiłem?
Zgłoś
Kierowca_Autobusu_Do_Piekła 2025-06-10, 12:28
Bulbulator napisał/a:

Nie ciągle fantasto, tylko to był pierwszy raz, ale wyraźnie widać, że cie to ubodło. Co, trafiłem?

Zrobiłeś literówkę w słowie
"nie ciągle "to byl pierwszy raz .

Popraw
Zgłoś
Bulbulator 2025-06-10, 12:31

Zrobiłeś literówkę w słowie
"nie ciągle "to byl pierwszy raz .
Popraw

Przeczytaj to jeszcze ze dwa, trzy razy i może uda się odczytać znaczenie całego zdania, a potem zastanów się czy aby napewno jest tam błąd.

Sprawdź i doucz się.

I nie sugeruj mi niczego, ani nie proś. Na pewno nie dam ci possać.
Zgłoś
Kierowca_Autobusu_Do_Piekła 2025-06-10, 12:48
Bulbulator napisał/a:

Przeczytaj to jeszcze ze dwa, trzy razy i może uda się odczytać znaczenie całego zdania, a potem zastanów się czy aby napewno jest tam błąd.
Sprawdź i doucz się.
I nie sugeruj mi niczego, ani nie proś. Na pewno nie dam ci possać.

Wybacz
myslalem ,że chciałeś napisać prawdę czyli:

Nie, ciągnę to był pierwszy raz ....
Zgłoś
Bulbulator 2025-06-10, 12:56

Wybacz
myslalem ,że chciałeś napisać prawdę czyli:
Nie, ciągnę to był pierwszy raz ....

Wylemparciaj się zboczony pedale. Nie mam więcej czasu dla niedorozwojów. Moja godzina dobroczynności dla pokrzywdzonych przez los się skończyła, a teraz poszedł pod most, albo do budy gdzie sobie twój pedalski barłóg urządziłeś.
Zrób sobie jeszcze jeden wpis, żeby wyszło na twoje, to może podbuduje twoje chore ego.
Zgłoś
~Sunday 2025-06-10, 12:57 6
@Bulbulator: @BrajanuszDzesika: idźcie już na priv

btw.
Zgłoś
Kierowca_Autobusu_Do_Piekła 2025-06-10, 13:03
Racja ,nie ma co strzępić ryja, ale fajnie takiego głupka trochę podrażnić he he
Zgłoś
Bulbulator 2025-06-10, 13:10 1
Zgłoś
Kierowca_Autobusu_Do_Piekła 2025-06-10, 13:15
Zgłoś
RELAX 2025-06-10, 13:20 2
Zgłoś
Bulbulator 2025-06-10, 13:22

Dobra ,masz ode mnie piwo i sp ierdalaj już 😝

Wylemparciaj się psychopato i zabierz tą wirtualną butelkę, bo właśnie wirtualnie do niej naszczałem. Będzie ci smakowało.
Zgłoś
Maro72 2025-06-10, 15:16 1
Zgłoś
Bulbulator 2025-06-10, 15:29 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem