Wybacz
myslalem ,że chciałeś napisać prawdę czyli:
Nie, ciągnę to był pierwszy raz ....
Wylemparciaj się zboczony pedale. Nie mam więcej czasu dla niedorozwojów. Moja godzina dobroczynności dla pokrzywdzonych przez los się skończyła, a teraz poszedł pod most, albo do budy gdzie sobie twój pedalski barłóg urządziłeś.
Zrób sobie jeszcze jeden wpis, żeby wyszło na twoje, to może podbuduje twoje chore ego.
Dobra ,masz ode mnie piwo i sp ierdalaj już 😝
Wylemparciaj się psychopato i zabierz tą wirtualną butelkę, bo właśnie wirtualnie do niej naszczałem. Będzie ci smakowało.
Niech się kocisko cieszy, że tej osy nie połknął. To byłby jego koniec.
Mój kolega połknął osę z puszki Coca-Coli. Dobrze, że było to ok.200 metrów od szpitala i pomoc przybyła po około 2-3 minutach.
Jeszcze dali radę go odratować, ale miał natychmiast nacinane gardło, bo już się dusił.
@bulbulator to SZERSZEŃ nie osa bulbulatorze!!!!!
@ to SZERSZEŃ nie osa bulbulatorze!!!!!
Znam się na niektórych sprawach w życiu, ale etymologiem nie jestem i tego nie zauważyłem.
Dzięki za info.
Dobra ,masz ode mnie piwo i sp ierdalaj już 😝
morda śmieciu
Dzięki za nadzieję, że na tym portalu są jeszcze normalni ludzie.
W miejscu gdzie spędzam moje soboty i niedziele uczymy już małe dzieci, że nie pije się z puszki, tylko ze szklanki i to funkcjonuje.
3-4 letnie dzieci wołają o szklankę, ale z puszki już nie wypije.
Z tego miejsca jest jakieś 15 do 20 minut samochodem do szpitala. To mógłby być za długi czas w wypadku dziecka.
W przypadku dorosłego też... o alergikach nie wspomnę.
Nie jestem lekarzem. Ale oceniam marnie... akurat gardło, podniebienie, język sa wrażliwymi częściami, szybko następuje obrzęk.
Bez tracheostomii klient zginie w ciągu paru minut, 4-6 minut umiera mózg.
Dzięki za info. To jest przerażające. Jak potem nie być nadopiekuńczym w stosunku do dziecka?
Dzięki za info. To jest przerażające. Jak potem nie być nadopiekuńczym w stosunku do dziecka?
Chłopie po kiego ty w ogóle odpisujesz ?
Poważnie tak cię dotykają posty randomowych homoseksualistów z internetu ? I że w ogóle masz czas i chęć na to
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie