📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:09

BrajanuszDzesika napisał/a:
Jak tak wspominasz ciągle o tych jajach i pedałach, to zaczynam podejrzewać, że to nie żądło osy utknęło w gardle Twojego kolegi tego feralnego dnia .
Nie ciągle fantasto, tylko to był pierwszy raz, ale wyraźnie widać, że cie to ubodło. Co, trafiłem?
Bulbulator napisał/a:
Nie ciągle fantasto, tylko to był pierwszy raz, ale wyraźnie widać, że cie to ubodło. Co, trafiłem?
Zrobiłeś literówkę w słowie
"nie ciągle "to byl pierwszy raz .
Popraw

Zrobiłeś literówkę w słowie
"nie ciągle "to byl pierwszy raz .
Popraw
Przeczytaj to jeszcze ze dwa, trzy razy i może uda się odczytać znaczenie całego zdania, a potem zastanów się czy aby napewno jest tam błąd.
Sprawdź i doucz się.

I nie sugeruj mi niczego, ani nie proś. Na pewno nie dam ci possać.
Bulbulator napisał/a:
Przeczytaj to jeszcze ze dwa, trzy razy i może uda się odczytać znaczenie całego zdania, a potem zastanów się czy aby napewno jest tam błąd.
Sprawdź i doucz się.
I nie sugeruj mi niczego, ani nie proś. Na pewno nie dam ci possać.
Wybacz
myslalem ,że chciałeś napisać prawdę czyli:
Nie, ciągnę to był pierwszy raz ....
Wybacz
myslalem ,że chciałeś napisać prawdę czyli:
Nie, ciągnę to był pierwszy raz ....
Wylemparciaj się zboczony pedale. Nie mam więcej czasu dla niedorozwojów. Moja godzina dobroczynności dla pokrzywdzonych przez los się skończyła, a teraz poszedł pod most, albo do budy gdzie sobie twój pedalski barłóg urządziłeś.
Zrób sobie jeszcze jeden wpis, żeby wyszło na twoje, to może podbuduje twoje chore ego.
Racja ,nie ma co strzępić ryja, ale fajnie takiego głupka trochę podrażnić he he
Dobra ,masz ode mnie piwo i sp ierdalaj już 😝
Wylemparciaj się psychopato i zabierz tą wirtualną butelkę, bo właśnie wirtualnie do niej naszczałem. Będzie ci smakowało.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie