Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
BrajanuszDzesika 2025-06-10, 11:55 4
Bulbulator napisał/a:

Co ty tu bazgrolisz nie na temat, bez sensu i składu?
Mogłeś zrobić to samo co ja i się poinformować, a nie kompromitować.
Film o którym piszesz należy do kategorii B-filmow, jeżeli nie gorzej czyli filmów dla półdebili i debili. Ja takiego gówna nie oglądam.
Ale skoro o tym filmie piszesz, to musiała być dla ciebie prawdziwa "uczta duchowa", to gratuluje.
Wypisujesz jakieś bzdury jak nawiedzony lewak i masz jakieś zwidy jakbyś się naćpał albo uchlał. Ja palancie nie mam siostry.

Stary ...
Jedyną  osobą która się tu kompromituje to Ty .
Śmieją się nie z tego ,że nie wierzą,że  istnieją takie zabiegi ratujące życie ,albo ,ze Twoj kolega mial wypadek ,ale z tego ,że tak się oburzasz  i musisz wszystkim udowodnić, że masz rację. 
Zluzuj trochę gacie
Zgłoś
Bulbulator 2025-06-10, 12:07 1
BrajanuszDzesika napisał/a:

Stary ...
Jedyną  osobą która się tu kompromituje to Ty .
Śmieją się nie z tego ,że nie wierzą,że  istnieją takie zabiegi ratujące życie ,albo ,ze Twoj kolega mial wypadek ,ale z tego ,że tak się oburzasz  i musisz wszystkim udowodnić, że masz rację. 
Zluzuj trochę gacie

Jeżeli uważasz, że przyp🤬alanie się do losowego człowieka jest ok, to idź na mecz gdzie będą kibole, załóż koszulkę drużyny przeciwnej i kompensuj swoje kompleksy w tym towarzystwie. W ten sposób przynajmniej udowodnisz, że masz jaja, a tutaj tylko udowadniasz żeś k🤬a i nic więcej, a jeżeli jest was tutaj więcej takich kurew, to jest już cały burdel. Mam nadzieje, że nie pedałów, bo nie cierpię jak zarazy.
Zgłoś
BrajanuszDzesika 2025-06-10, 12:13 6
Bulbulator napisał/a:

Jeżeli uważasz, że przyp🤬alanie się do losowego człowieka jest ok, to idź na mecz gdzie będą kibole, załóż koszulkę drużyny przeciwnej i kompensuj swoje kompleksy w tym towarzystwie. W ten sposób przynajmniej udowodnisz, że masz jaja, a tutaj tylko udowadniasz żeś k🤬a i nic więcej, a jeżeli jest was tutaj więcej takich kurew, to jest już cały burdel. Mam nadzieje, że nie pedałów, bo nie cierpię jak zarazy.

Jak tak wspominasz ciągle o tych jajach i pedałach, to zaczynam podejrzewać, że to nie żądło osy utknęło w gardle Twojego kolegi tego feralnego dnia .
Zgłoś
Bulbulator 2025-06-10, 12:18

Jak tak wspominasz ciągle o tych jajach i pedałach, to zaczynam podejrzewać, że to nie żądło osy utknęło w gardle Twojego kolegi tego feralnego dnia .

Nie ciągle fantasto, tylko to był pierwszy raz, ale wyraźnie widać, że cie to ubodło. Co, trafiłem?
Zgłoś
BrajanuszDzesika 2025-06-10, 12:28
Bulbulator napisał/a:

Nie ciągle fantasto, tylko to był pierwszy raz, ale wyraźnie widać, że cie to ubodło. Co, trafiłem?

Zrobiłeś literówkę w słowie
"nie ciągle "to byl pierwszy raz .

Popraw
Zgłoś
Bulbulator 2025-06-10, 12:31

Zrobiłeś literówkę w słowie
"nie ciągle "to byl pierwszy raz .
Popraw

Przeczytaj to jeszcze ze dwa, trzy razy i może uda się odczytać znaczenie całego zdania, a potem zastanów się czy aby napewno jest tam błąd.

Sprawdź i doucz się.

I nie sugeruj mi niczego, ani nie proś. Na pewno nie dam ci possać.
Zgłoś
BrajanuszDzesika 2025-06-10, 12:48
Bulbulator napisał/a:

Przeczytaj to jeszcze ze dwa, trzy razy i może uda się odczytać znaczenie całego zdania, a potem zastanów się czy aby napewno jest tam błąd.
Sprawdź i doucz się.
I nie sugeruj mi niczego, ani nie proś. Na pewno nie dam ci possać.

Wybacz
myslalem ,że chciałeś napisać prawdę czyli:

Nie, ciągnę to był pierwszy raz ....
Zgłoś
Bulbulator 2025-06-10, 12:56

Wybacz
myslalem ,że chciałeś napisać prawdę czyli:
Nie, ciągnę to był pierwszy raz ....

Wylemparciaj się zboczony pedale. Nie mam więcej czasu dla niedorozwojów. Moja godzina dobroczynności dla pokrzywdzonych przez los się skończyła, a teraz poszedł pod most, albo do budy gdzie sobie twój pedalski barłóg urządziłeś.
Zrób sobie jeszcze jeden wpis, żeby wyszło na twoje, to może podbuduje twoje chore ego.
Zgłoś
~Sunday 2025-06-10, 12:57 5
@Bulbulator: @BrajanuszDzesika: idźcie już na priv

btw.
Zgłoś
BrajanuszDzesika 2025-06-10, 13:03
Racja ,nie ma co strzępić ryja, ale fajnie takiego głupka trochę podrażnić he he
Zgłoś
Bulbulator 2025-06-10, 13:10 1

Racja ,nie ma co strzępić ryja, ale fajnie takiego głupka trochę podrażnić he he

Z k🤬ami męskimi nigdy i nigdzie się nie umawiam. Głupolu.
Zgłoś
BrajanuszDzesika 2025-06-10, 13:15
Bulbulator napisał/a:

Z k🤬ami męskimi nigdy i nigdzie się nie umawiam. Głupolu.

Dobra ,masz ode mnie piwo i sp ierdalaj już 😝
Zgłoś
RELAX 2025-06-10, 13:20 1
Zgłoś
Bulbulator 2025-06-10, 13:22

Dobra ,masz ode mnie piwo i sp ierdalaj już 😝

Wylemparciaj się psychopato i zabierz tą wirtualną butelkę, bo właśnie wirtualnie do niej naszczałem. Będzie ci smakowało.
Zgłoś
Maro72 2025-06-10, 15:16 1
Bulbulator napisał/a:

Niech się kocisko cieszy, że tej osy nie połknął. To byłby jego koniec.
Mój kolega połknął osę z puszki Coca-Coli. Dobrze, że było to ok.200 metrów od szpitala i pomoc przybyła po około 2-3 minutach.
Jeszcze dali radę go odratować, ale miał natychmiast nacinane gardło, bo już się dusił.

Nie przejmuj się kretynami. Jakieś 30 lat temu (nie było srajfonow), siedzimy paczką przy piwie. Kumpel o imieniu Marcin, pijąc z butelki udarł się na całe osiedle. Pszczoła uj🤬a go na szczęście w język. Spuchł w kilka sekund. My przez dwa dni mieliśmy z niego beke, bo mówił jak upośledzony. Myślę, że takich przypadków cięższych lub lekkich jest co roku spora ilość. Tak że ten.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie