Niech się kocisko cieszy, że tej osy nie połknął. To byłby jego koniec.
Mój kolega połknął osę z puszki Coca-Coli. Dobrze, że było to ok.200 metrów od szpitala i pomoc przybyła po około 2-3 minutach.
Jeszcze dali radę go odratować, ale miał natychmiast nacinane gardło, bo już się dusił.
@bulbulator to SZERSZEŃ nie osa bulbulatorze!!!!!
@ to SZERSZEŃ nie osa bulbulatorze!!!!!
Znam się na niektórych sprawach w życiu, ale etymologiem nie jestem i tego nie zauważyłem.
Dzięki za info.

Dobra ,masz ode mnie piwo i sp ierdalaj już 😝
morda śmieciu

Dzięki za nadzieję, że na tym portalu są jeszcze normalni ludzie.
W miejscu gdzie spędzam moje soboty i niedziele uczymy już małe dzieci, że nie pije się z puszki, tylko ze szklanki i to funkcjonuje.
3-4 letnie dzieci wołają o szklankę, ale z puszki już nie wypije.
Z tego miejsca jest jakieś 15 do 20 minut samochodem do szpitala. To mógłby być za długi czas w wypadku dziecka.
W przypadku dorosłego też... o alergikach nie wspomnę.
Nie jestem lekarzem. Ale oceniam marnie... akurat gardło, podniebienie, język sa wrażliwymi częściami, szybko następuje obrzęk.
Bez tracheostomii klient zginie w ciągu paru minut, 4-6 minut umiera mózg.
Dzięki za info. To jest przerażające. Jak potem nie być nadopiekuńczym w stosunku do dziecka?
Dzięki za info. To jest przerażające. Jak potem nie być nadopiekuńczym w stosunku do dziecka?
Chłopie po kiego ty w ogóle odpisujesz ?
Poważnie tak cię dotykają posty randomowych homoseksualistów z internetu ? I że w ogóle masz czas i chęć na to
Nie prawda, kłamiesz, Wstawaj i tak dalej. Za twoich czasów nie było jeszcze Coca-Coli.
A co z kyciusiem?
Kicuś cierpi... biedak. Ale nic mu nie będzie

Moją Kozę tez użarła pszczoła i teraz już omija. Za to wszystkie ćmy, muchy i pająki łowi jak stara.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie