Nie przejmuj się kretynami. Jakieś 30 lat temu (nie było srajfonow), siedzimy paczką przy piwie. Kumpel o imieniu Marcin, pijąc z butelki udarł się na całe osiedle. Pszczoła uj🤬a go na szczęście w język. Spuchł w kilka sekund. My przez dwa dni mieliśmy z niego beke, bo mówił jak upośledzony. Myślę, że takich przypadków cięższych lub lekkich jest co roku spora ilość. Tak że ten.
Dzięki za nadzieję, że na tym portalu są jeszcze normalni ludzie.
W miejscu gdzie spędzam moje soboty i niedziele uczymy już małe dzieci, że nie pije się z puszki, tylko ze szklanki i to funkcjonuje.
3-4 letnie dzieci wołają o szklankę, ale z puszki już nie wypije.
Z tego miejsca jest jakieś 15 do 20 minut samochodem do szpitala. To mógłby być za długi czas w wypadku dziecka.
Niech się kocisko cieszy, że tej osy nie połknął. To byłby jego koniec.
Mój kolega połknął osę z puszki Coca-Coli. Dobrze, że było to ok.200 metrów od szpitala i pomoc przybyła po około 2-3 minutach.
Jeszcze dali radę go odratować, ale miał natychmiast nacinane gardło, bo już się dusił.
@bulbulator to SZERSZEŃ nie osa bulbulatorze!!!!!
podpis użytkownika
Hitler był lewakiemJ🤬 wszystko na wschód od Polski.
@ to SZERSZEŃ nie osa bulbulatorze!!!!!
Znam się na niektórych sprawach w życiu, ale etymologiem nie jestem i tego nie zauważyłem.
Dzięki za info.

Dobra ,masz ode mnie piwo i sp ierdalaj już 😝
morda śmieciu

Dzięki za nadzieję, że na tym portalu są jeszcze normalni ludzie.
W miejscu gdzie spędzam moje soboty i niedziele uczymy już małe dzieci, że nie pije się z puszki, tylko ze szklanki i to funkcjonuje.
3-4 letnie dzieci wołają o szklankę, ale z puszki już nie wypije.
Z tego miejsca jest jakieś 15 do 20 minut samochodem do szpitala. To mógłby być za długi czas w wypadku dziecka.
W przypadku dorosłego też... o alergikach nie wspomnę.
W przypadku dorosłego też... o alergikach nie wspomnę.
Jak wysoko oceniasz jako lekarz szansę człowieka po użądleniu osy, czy pszczoły w przełyk od wewnętrznej strony bez alergii, przy odległości do szpitala około 20 minut jazdy samochodem? Na karetkę bym nie czekał.
Jak wysoko oceniasz jako lekarz szansę człowieka po użądleniu osy, czy pszczoły w przełyk od wewnętrznej strony bez alergii, przy odległości do szpitala około 20 minut jazdy samochodem? Na karetkę bym nie czekał.
Nie jestem lekarzem. Ale oceniam marnie... akurat gardło, podniebienie, język sa wrażliwymi częściami, szybko następuje obrzęk.
Bez tracheostomii klient zginie w ciągu paru minut, 4-6 minut umiera mózg.
Nie jestem lekarzem. Ale oceniam marnie... akurat gardło, podniebienie, język sa wrażliwymi częściami, szybko następuje obrzęk.
Dzięki za info. To jest przerażające. Jak potem nie być nadopiekuńczym w stosunku do dziecka?
Dzięki za info. To jest przerażające. Jak potem nie być nadopiekuńczym w stosunku do dziecka?
Chłopie po kiego ty w ogóle odpisujesz ?
Poważnie tak cię dotykają posty randomowych homoseksualistów z internetu ? I że w ogóle masz czas i chęć na to
podpis użytkownika
Weteran wojny memowej 2014-20154-krotny Masturbator Roku w kategorii do 10cm
Podwójny laureat Złotej Piwnicy
To stara odzywka jeszcze z wojska początku lat osiemdziesiątych. Na kotach robiło to wrażenie.
Ale ty pajac jesteś. Spójrz w mój profil, tam jest moja data urodzenia i ona jest prawdziwa - gówniarzu.
Nie prawda, kłamiesz, Wstawaj i tak dalej. Za twoich czasów nie było jeszcze Coca-Coli.
[ Dodano 2025-06-10, 21:15 ]
A co z kyciusiem?
Nie prawda, kłamiesz, Wstawaj i tak dalej. Za twoich czasów nie było jeszcze Coca-Coli.
A co z kyciusiem?
Kicuś cierpi... biedak. Ale nic mu nie będzie

Moją Kozę tez użarła pszczoła i teraz już omija. Za to wszystkie ćmy, muchy i pająki łowi jak stara.
[ Dodano 2025-06-10, 23:53 ]
Mylisz sie, przeżyłem 😆 historia opisana wyzej, ale może to ten magiczny bimber...