Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Bulbulator Wczoraj 9:42 15
Niech się kocisko cieszy, że tej osy nie połknął. To byłby jego koniec.
Mój kolega połknął osę z puszki Coca-Coli. Dobrze, że było to ok.200 metrów od szpitala i pomoc przybyła po około 2-3 minutach.
Jeszcze dali radę go odratować, ale miał natychmiast nacinane gardło, bo już się dusił.
Zgłoś
BrajanuszDzesika Wczoraj 9:55 12
Bulbulator napisał/a:

Mój kolega połknął osę z puszki Coca-Coli. Dobrze, że było to ok.200 metrów od szpitala i pomoc przybyła po około 2-3 minutach.
Jeszcze dali radę go odratować, ale miał natychmiast nacinane gardło, bo już się dusił.

Jeszcze kilka sekund i byłoby po nim .
Mnie tam nie było, ale tak było.
Zgłoś
Dżepetto Wczoraj 9:57 6
Bulbulator napisał/a:

Z wszystkich historii które się nie wydarzyły, ta nie wydarzyła się najbardziej. A jeśli się wydarzyła to ten twój kolega jakiś niedorozwinięty.
Zgłoś
Bulbulator Wczoraj 10:17 7
BrajanuszDzesika napisał/a:

Jeszcze kilka sekund i byłoby po nim .
Mnie tam nie było, ale tak było.

Nie, cwany człowieczku. Na pewno nie kilka sekund.
A skoro, jak piszesz Ciebie tam nie było, to może zamknąłbyś z laski swojej mordę, bo się jeszcze ludzie na Sadolu dowiedzą jaki pusty jesteś.
Jeżeli o mnie chodzi, to ja przy tym bylem, ale smartfonem nie strzelałem sobie selfiaków, jak niektóre głupki by to zrobiły.

Dżepetto napisał/a:

Z wszystkich historii które się nie wydarzyły, ta nie wydarzyła się najbardziej. A jeśli się wydarzyła to ten twój kolega jakiś niedorozwinięty.

Ty w Twojej piwnicy musisz się strasznie nudzić takim życiem bez treści. Czy dlatego bezpodstawny atak na kogokolwiek jest dla Ciebie wydarzeniem dnia? Jeżeli masz nudne życie i niczego w nim nie ma, to jest to Twoja wina, a nie innych.
Zgłoś
guliusz Wczoraj 10:42 5
Bulbulator napisał/a:

Nie, cwany człowieczku. Na pewno nie kilka sekund.
A skoro, jak piszesz Ciebie tam nie było, to może zamknąłbyś z laski swojej mordę, bo się jeszcze ludzie na Sadolu dowiedzą jaki pusty jesteś.
Jeżeli o mnie chodzi, to ja przy tym bylem, ale smartfonem nie strzelałem sobie selfiaków, jak niektóre głupki by to zrobiły.
Ty w Twojej piwnicy musisz się strasznie nudzić takim życiem bez treści. Czy dlatego bezpodstawny atak na kogokolwiek jest dla Ciebie wydarzeniem dnia? Jeżeli masz nudne życie i niczego w nim nie ma, to jest to Twoja wina, a nie innych.

Wstawaj….
Zgłoś
Payan Wczoraj 10:44 4
- nie interesuj się, bo kociej mordy dostaniesz...
- kocia morda...
Zgłoś
Bulbulator Wczoraj 10:46 3
guliusz napisał/a:

Wstawaj….

A ty co za jeden?
Jesteś normalny, czy może kolejny oszołom, który się osrał i płacze?
Zgłoś
ghost5454 Wczoraj 10:48 1
Bulbulator napisał/a:

Już wakacje macie?
Zgłoś
Bulbulator Wczoraj 10:49 1
Payan napisał/a:

- nie interesuj się, bo kociej mordy dostaniesz...
- kocia morda...

To stara odzywka jeszcze z wojska początku lat osiemdziesiątych. Na kotach robiło to wrażenie.

[ Dodano 2025-06-10, 10:51 ]
ghost5454 napisał/a:

Już wakacje macie?

Ale ty pajac jesteś. Spójrz w mój profil, tam jest moja data urodzenia i ona jest prawdziwa - gówniarzu.
Zgłoś
steven_seagull Wczoraj 11:04 15
Zgłoś
Bulbulator Wczoraj 11:08
guliusz napisał/a:

Wstawaj….

ghost5454 napisał/a:

Wgraj

Dżepetto napisał/a:

Jeszcze kilka sekund i byłoby po nim . Mnie tam nie było, ale tak było.

pl.wikipedia.org/wiki/Tracheotomia

Coś wam c🤬jowo to cwaniakowanie wyszło. Teraz inni na portalu tam zajrzą, poczytają sobie wasze komentarze i się niemało na wasz temat dowiedzą. Takie są skutki cwaniakowania przy braku wiedzy, a wystarczyło trzymać paluchy z daleka od klawiatury.
Zgłoś
BrajanuszDzesika Wczoraj 11:20
Bulbulator napisał/a:

Coś wam c🤬jowo to cwaniakowanie wyszło. Teraz inni na portalu tam zajrzą, poczytają sobie wasze komentarze i się niemało na wasz temat dowiedzą. Takie są skutki cwaniakowania przy braku wiedzy, a wystarczyło trzymać paluchy z daleka od klawiatury.

a p🤬lisz pan .
Anakonde kiedys z siostrą w piwnicy oglądałeś i Ci się poj🤬o.
Zgłoś
Bulbulator Wczoraj 11:38 1

a p🤬lisz pan .
Anakonde kiedys z siostrą w piwnicy oglądałeś i Ci się poj🤬o.

Co ty tu bazgrolisz nie na temat, bez sensu i składu?
Mogłeś zrobić to samo co ja i się poinformować, a nie kompromitować.
Film o którym piszesz należy do kategorii B-filmow, jeżeli nie gorzej czyli filmów dla półdebili i debili. Ja takiego gówna nie oglądam.
Ale skoro o tym filmie piszesz, to musiała być dla ciebie prawdziwa "uczta duchowa", to gratuluje.
Wypisujesz jakieś bzdury jak nawiedzony lewak i masz jakieś zwidy jakbyś się naćpał albo uchlał. Ja palancie nie mam siostry.
Zgłoś
Manolito666 Wczoraj 11:47 7
Ja raz wypiłem piwo z kufla przy basenie, w którym topiła się osa. Małżonka mi mówi o tym, a ja w swoim lenistwie oznajmiłam jej, że wyjmę ją później. No i zapomniałem. Napiłem się solidnego łyka, a ta franca ugryzła mnie w język. Na szczęście nie jestem uczulony, ale język i tak mi spuchł. Był dwa razy grubszy niż normalnie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie