Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Zdradzony
BongMan • 2011-06-25, 15:14
Zdradzony mąż był ciekaw co zrobi jego żona, gdy on umrze. Któregoś dnia zaczął udawać... nieboszczyka. Gdy zobaczyła go żona, zaraz pobiegła po kochanka. Oboje zdjęli mu garnitur, a ubrali w dres, gdyż uznali że szkoda nieboszczyka grzebać w nowym ubraniu. Zdjęli mu też buty, założyli trampki i w takim ubiorze ułożyli w trumnie. Wieczorem nad trumną zebrała się rodzina, aby opłakiwać nieboszczyka.
Żona chcąc pokazać swój ból po utracie męża woła:
- Dokąd odchodzisz mój najmilszy?
Mąż podnosi się z trumny i mówi:
- Na olimpiadę dz🤬ko jadę!!!

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
darkenemy 2011-06-25, 17:36 2
Hahaha zajebiaszczy kawał
Zgłoś
X................8 2011-06-25, 18:34
UP
Chciałbyś.

Szkoda że nie piłkarz Donald
Zgłoś
Ocato 2011-06-25, 20:53
I nie znalazł się nikt, nawet lekarz wystawiający świadectwo zgonu, kto sprawdziłby puls?
Zgłoś
m................c 2011-06-25, 21:05 11
@up
nie p🤬l
Zgłoś
n................6 2011-06-25, 21:21 2
@Ocato już k🤬a wszystko przeszkadza -.-
Zgłoś
h................a 2011-06-25, 21:42
Abstrah*jąc, że "udawanie nieboszczyka" w tym kawale to lekki przejaw brawury, trzeba przyznać, że puenta kawału jest dobra... Nawet bardzo dobra.
Swoją drogą żona mogła oddać (albo lepiej sprzedać) jego ciało na transplantację - ciekawe, czy wtedy koleś miałby taki cięty język...
Zgłoś
Psychiczny 2011-06-25, 23:39
@ up
skończ p🤬lić , bo nikt farmazonów nie czyta ;D

Dobry Kawał !
Zgłoś
D................l 2011-06-26, 3:06 2
Pierwszy raz widziałem ten kawał w książeczce "500 najlepszych dowcipów" czy jakoś tak. Warto dodać, że książeczka (czy raczej książeczki, bo to była seria) były wydawane we wczesnych latach 90, zaraz po upadku komuny w Polsce. Także przykro mi, ten kawał jest dla mnie po prostu sucharem, bo ma przynajmniej 20 lat, a ja ową książeczkę odkopałem z 8 lat temu z zakurzonych półek i właśnie wtedy przeczytałem ten kawał po raz pierwszy.
Zgłoś
R................x 2011-06-26, 11:59 12
wafel00 napisał/a:

Pierwszy raz widziałem ten kawał w książeczce "500 najlepszych dowcipów" czy jakoś tak. Warto dodać, że książeczka (czy raczej książeczki, bo to była seria) były wydawane we wczesnych latach 90, zaraz po upadku komuny w Polsce. Także przykro mi, ten kawał jest dla mnie po prostu sucharem, bo ma przynajmniej 20 lat, a ja ową książeczkę odkopałem z 8 lat temu z zakurzonych półek i właśnie wtedy przeczytałem ten kawał po raz pierwszy.

Zgłoś
ritu4l 2011-06-26, 18:57 2
Chciało mu się tak udawać aż do pogrzebu? :/

podpis użytkownika

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
Angeltostarakurwa 2011-06-30, 0:57
@up czy wy k🤬a musicie kawał to życia strasznie przykładać...
Zgłoś