Dożyliśmy niesłychanych czasów...
Na moje eksperckie oko to problemu nie ma skoro weganie nie jedzą produktów zwierzęcych ani wytworzonych przez zwierzęta to przecież nie powinni przyjmować ani krwi ani organów aby być wierni swojemu niedoj🤬iu.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
T................3
2018-11-07, 21:18
Nie wiem jak to skomentować, więc opiszę to dwoma słowami: O ja p🤬le
L................a
2018-11-07, 21:20
To jest tylko prowokacja (aczkolwiek nie wątpię, że weganie są naprawdę tacy poj🤬i). Co do krwiodawców - oczywiście, że większość z nich to osoby jedzące mięso. Znaczny odsetek wegan nie kwalifikuje się do bycia krwiodawcami w powodu niedoboru żelaza.
A jak weganka ruchnie się z mięsożernym, to urodzi hybrydę?
podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Loaloa napisał/a:
To jest tylko prowokacja (aczkolwiek nie wątpię, że weganie są naprawdę tacy poj🤬i).
Ale to samo mówią o tobie
Byku35 napisał/a:
mam pytanie
czy weganie liżą c🤬ki?
Tak, właśnie temu zawdzięczają swoją nazwę.
mam pytanie
czy weganie liżą c🤬ki?
Proponuję sok pomidorowy, albo mleczko kokosowe, bo krew to produkt pochodzenia odzwierzęcego przecież...
Weganki nie robią laski z połykiem.
C................s
2018-11-07, 21:35
Proponuję pójść dalej, większość leków posiada produkty odzwierzęce więc niech weganie przestaną się leczyć ;-D
B................r
2018-11-07, 21:39
Ten wpis to oczywiście bait, ale zabawny i dobry, ale co jest jeszcze lepsze, znajdą się sp🤬oleni ortodoksyjni wege, który utworzą jakiś ruch, żeby rejestrować od kogo pobrano krew i tym samym będą taka samo poj🤬i jak jehowi.
Poza tym od dawna uważam, że te wszystkie fanaberie to tylko kolejne wersja religii, człowiek sobie musi wymyślić jakieś nakazy, zakazy i ideologie, bo inaczej mu odp🤬la.
Proponuję sok z buraków
Żadnych nowych czasów się nie dożyliśmy, tylko dzięki internetowi każdy dureń może się udzielić publicznie. Kiedyś po prostu durnia nikt nie słuchał. A teraz może zjednać sobie grupę osób i wejść do władzy i psuć ludziom humor.
Kurde a jednak to nowe czasy
Jeśli przełożymy na język współczesny powiedzenie Napoleona, brzmi ono: "Ludzie z dobrobytu dostają p🤬lca". Kot mojego brata był tak rozbestwiony, że chciał jeść tylko najlepszą szyneczkę, kitekaty i inne superc🤬jostwa dla zwierząt. Zaaplikował zwierzakowi tygodniową dietę, karmiąc go samą wodą. Po jej zakończeniu kot ze smakiem cebulę wp🤬lał. Tym kretynom też przydałaby się terapia podobnego typu.
Dla takich zjebów to chyba tylko sok pomidorowy używać do transfuzji. Dodatkowo jak taka panna weganka lod robi kolesiowi to gitara? to co łyka to produkt wegański?.