👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Swoich zębów to on już dawno nie ma. Pilnuje co by mu implanty nie wypadły

o, Ovechkin dostał dostał w ryja krążkiem
szkoda że tak lekko

woytasw napisał/a:
Swoich zębów to on już dawno nie ma. Pilnuje co by mu implanty nie wypadły
Utkaj p🤬de i nie obrażaj bo hokeiści to są dziki

KonwulsyjnyParalityk napisał/a:
Utkaj p🤬de i nie obrażaj bo hokeiści to są dzikiTy jak byś zarobił takim krążkiem w kły, to by Cie stara za ręke trzymała nieprzytomnego w karetce na sygnale.
Phi, przy zawodnikach mma to te p🤬deczki w kaskach mają miękkie pytki.
up
Zawodnicy mma to nie sportowcy tylko zwyczajne pojeby co się po mordach obijają
Zawodnicy mma to nie sportowcy tylko zwyczajne pojeby co się po mordach obijają

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie