pazuzu napisał/a:
I to wszytsko powiedział Ci pis albo telewizja związana z PiS 😂 był takim złym człowiekiem i dlatego dostał pełno odznaczeń, nagród i dlatego wszycy chętnie z nim pracowali przy filmach i w teatrze 🙂 ja wiem ze dla waszego środowiska idolem jest Zenek martyniuk i was boli ze ktoś wartościowy jak Stuhr nie lubił pisu 🙂
Żaden PIS ani telewizja, co zaś do nagród to nie wszystkie były zasłużone, zresztą nie o tym mówię. Aktorem był całkiem dobrym, tego chyba nikt mu nie odmawia, a ty nie potrafisz tego odróżnić.
Śmieciem go czyni jego działalność poza aktorstwem, a więc to co napisałam: w dokumentach można znaleźć potwierdzenie jego kolaboracji z opresyjnym ustrojem (czego w żaden sposób nie da się podważyć, autentyczność tych materiałów jest pewna), świadectwa donoszenia na współpracowników, a jego pijaństwo i ucieczka z miejsca spowodowania przez niego wypadku też jest jasno i ogólnodostępnie udokumentowana, podobnie zresztą jak obrzydliwe i szkalujące wypowiedzi o Polakach.
Ciebie @pazuzu podczłowiekiem natomiast czyni plątanie do wszystkiego polityki. Najwyraźniej wyzywając wszystkich od pisiorów sam masz kompleks małego pisiorka.