Po Tadeusza Woźniaka w końcu przyszedł zegarmistrz światła purpurowy. Pierwsze, co zegarmistrz zrobił, to zapytał go, jakie ma życzenie, na co Woźniak:
– Chciałbym, aby polskie drogi były bezpieczne i aby nie było na nich pijanych kierowców.
I umarł Jerzy Stuhr.
żmij
2024-07-09, 20:40
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.
Burn! Loot! Murder!
Ciiii! Nie tak głośno po polsku!
Proszę niech ktoś mi "wydzióbie" oczy. Tego nie da się odzobaczyć.
To ten co pił ale nie połykał ?
Tutaj leży Stuhr Jerzy, pokój jego duszy.
Trumna mu się nie domyka bo wystają uszy.
Lobo24 napisał/a:
Tutaj leży Stuhr Jerzy, pokój jego duszy.
Trumna mu się nie domyka bo wystają uszy.
Z Urbanem Ci się poj🤬o koleżko. To nie crossover. Lepiej pasuje: tu leży Jerzy Stuhr był pasożytem na polskim narodzie niczym szczur
Odp🤬lcie się od pana Sztura !!!!
Jedna jaskółka wiosny nie czyni...
O k🤬a ale wysrywy niedojebańca , Sztur spoko aktor a ideałem nikt nie jest . Pustaki pewnie woleliby pokirwieństwa Pawłowicz wysłuchiwać .
BękartProboszcza napisał/a:
O k🤬a ale wysrywy niedojebańca , Sztur spoko aktor a ideałem nikt nie jest . Pustaki pewnie woleliby pokirwieństwa Pawłowicz wysłuchiwać .
Psychiczny POjebusie co ma jakaś pawłowicz do zejścia tego komuszego pomiotu? Wyk🤬iaj stąd POPiSie j🤬y
Zegarmistrz r🤬ania w brudną gejowską dupę. Kto takie gejowskie pioseneczki wymyśla i spiewa, gejowskie spiewy od rana do nocy
Ciekawe czy Maciej szczur c🤬lebryta też ma tupolew.
RobDeMay napisał/a:
Z Urbanem Ci się poj🤬o koleżko. To nie crossover. Lepiej pasuje: tu leży Jerzy Stuhr był pasożytem na polskim narodzie niczym szczur
Albo: dziś k🤬a śpi w dole, choć był na górze, niech nikt nie wspomina o tym komuszym sz(tu)czurze.