Ech,ile ja bym dał, żeby zostać testerem prankerów...No bym takiemu ryja wcisął w chodnik, że by mu nos potylicą wyszedł. Każdy sąd by mnie uniewinnił.
Znawca_Cipek napisał/a:
Ech,ile ja bym dał, żeby zostać testerem prankerów...No bym takiemu ryja wcisął w chodnik, że by mu nos potylicą wyszedł. Każdy sąd by mnie uniewinnił.

J🤬e gówniarze z trzy klasy nizej od menela. Życzę k🤬om, żeby stali się dokładnie takimi samymi menelami jak pan z filmu. Co i tak jest dla tych ścierw szczytem możliwości.
@NiemiecWaszPan
Lap piwko, bo po pierwsze nawet troche podobny, po drugie lubie byc slawniejszy od ciebie, wiec doceniam starania.
A tak na powaznie, gdzie studiowales grafike komputerową?
Daj info na priv! Plisss!
Lap piwko, bo po pierwsze nawet troche podobny, po drugie lubie byc slawniejszy od ciebie, wiec doceniam starania.
A tak na powaznie, gdzie studiowales grafike komputerową?

Daj info na priv! Plisss!
A niby co określa go jako menela? Broda lub siwe włosy? Czy może bycie zjebem jest teraz takie zajebiste?
mesjans napisał/a:
A niby co określa go jako menela? Broda lub siwe włosy? Czy może bycie zjebem jest teraz takie zajebiste?
Broda wystarczy.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
@NiemiecWaszPan
przecież oba te konta są twoje. nie p🤬l, że nie. jesteście identyczni.
przecież oba te konta są twoje. nie p🤬l, że nie. jesteście identyczni.
naoglądał sie ju tubów , tylko u nas jak dostanie w p🤬de to będzie reszte życia spłacał kredyt za szczękę