Będzie tylko gorzej ostatnio lekarz postawił matce diagnozę korzystając z AI na telefonie, choć w sumie to nie wiem czy nie lepiej jakby miał to samodzielnie zdiagnozować
Żartujesz? 😵💫
To ja wysiadam...
Osobiście uważam, że to wszystko pójdzie w bardzo złym kierunku. Społeczeństwo będzie jeszcze bardziej ogłupione, znacznie bardziej niż obecnie skłócone i podzielone z powodu wszędobylskiej dezinformacji, a ostatecznie ludzie pozamykają się grupkami w jakichś swoich bańkach, patrząc nieufnie na wszystko i wszystkich spoza swojej bańki.
Można napisać, że ciekawe czasy nas czekają
Ale o to chodzi głupimi łatwiej kierować , samemu robiąc to co się chce , a tempaki będę bronić wyimaginowanch. Racji
Osobiście uważam, że to wszystko pójdzie w bardzo złym kierunku. Społeczeństwo będzie jeszcze bardziej ogłupione, znacznie bardziej niż obecnie skłócone i podzielone z powodu wszędobylskiej dezinformacji, a ostatecznie ludzie pozamykają się grupkami w jakichś swoich bańkach, patrząc nieufnie na wszystko i wszystkich spoza swojej bańki.
Właściwie to pojawienie się SI może mieć bardziej pozytywne niż negatywne skutki. Ta część ludzi, która ma potencjał do uniknięcia bańki zanim się w niej zamkną, zacznie skutecznej zacznie weryfikować informacje z racji tego ile syfu będzie fejkami.
Społeczeństwo nie potrzebuje SI żeby się ogłupić i zamknąć w swoich bańkach. Tępi zwolennicy konkretnych partii politycznych i tak na nich głosują nieważne ile razy hipokryzja ich partii wyjdzie na jaw. Świry co nie wierzyły w COVIDa i tak w niego nie wierzyły, nawet jak sami trafili do tych prowizorycznych szpitali "polowych". Feminazistki, które obwieszczały piekło kobiet kilka lat temu, nadal zwiastują piekło kobiet. Ateiści wierzą, że wszystko jest zawsze winą religii a nie tego że są ciotami. Katole, że Jezus zawsze im pomoże, nawet chwilę przez własną śmiercią. I tak dalej, i tak dalej, aż w nieskończoność.
SI niczego nie zmieni. Internet dawno temu stworzył bańki i ludzie się w nich pozamykali.
Dodatkowo, ludzie wreszcie zdadzą sobie sprawę że hipoteza martwego internetu (po pierwsze nie teoria, a hipoteza, ale wikipedia polska jest edytowana przez debili co robią bezmyślne kalki z angielskiego) nie jest już hipotezą spiskową, tylko realnym stanem gdzie połowa konta na serwisach typu Facebook, Reddit czy Twitter to boty. To samo większość użytkowników tutaj co wiecznie jęczy na Ukraińców

Sora... no sorry ;-(
Nie! Wg mojego kolegi księdza zabrakło Freda Mercurego i Roberta Biedronia.
Ale Merkurego to Ty szanuj. Dał tyle wkładu w świat muzyki że biedroń nie miał tyle wkładu w otworach.
[ Dodano: 2025-10-12, 16:19 ]
Można napisać, że ciekawe czasy nas czekają
Masz zupełną rację. Czasem sobie myślę czy czasami ta ustawa "ACTA" przeciw której poszedłem strajkować, mogła w wielu kwestiach uratować dupę internetowi.
Szczególnie w sprawach fake newsów, fejkowych filmów i dezinformacji politycznej.
Życie polega na tym że trzeba coś poświęcić żeby było lepiej. Czasem zaryzykować. Nigdy siedzieć i patrzeć.
Ale Merkurego to Ty szanuj.
Szanuję. Mam całą dyskografię Queenu i jego solową też. A żart jakoś tak mi się spontanicznie nasunął.
Zdobywasz order roku za kija w dupie i nie rozpoznanie sarkazmu (ps. Zdiagnozuj się pod kątem autyzmu i to całkowicie poważnie z dobrej troski pisze bo to dość częsty objaw)
Ja bym proponował, żebyś się nauczył trochę polskiego, może będzie łatwiej cię zrozumieć
[ Dodano 2025-10-12, 22:28 ]
A nie mówiłem że się znajdzie.....
Jaka zapowiedź, taka odpowiedź
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie