Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:39
xdrt 2025-10-09, 18:21 7
Czy tak wygląda piekło?
Zgłoś
majeńka 2025-10-09, 18:25 1
Panowie przebierańcy. A znak Sora dodali tylko dla jaj.
Zgłoś
smc 2025-10-09, 18:31 3
To na pewno fejk. Jak on trzyma te pałki 🥴
Zgłoś
CoolPHONE 2025-10-09, 18:40 7
Pewnie że fejk! przecież oni wszyscy nie żyją!
Zgłoś
Wywrotowy 2025-10-09, 18:49
Sora... no sorry ;-(

[ Dodano 2025-10-09, 18:51 ]
xdrt napisał/a:

Czy tak wygląda piekło?

Nie! Wg mojego kolegi księdza zabrakło Freda Mercurego i Roberta Biedronia.
Zgłoś
Marian_Koniuszko 2025-10-09, 18:52 2
CoolPHONE napisał/a:

Pewnie że fejk! przecież oni wszyscy nie żyją!

Cytat:

Firma OpenAI wprowadza podwójne standardy w swojej najnowszej technologii generowania wideo. Sora 2 blokuje tworzenie materiałów z żywymi osobami publicznymi, ale pozwala na wykorzystywanie wizerunków zmarłych gwiazd. Firma oficjalnie potwierdza, że polityka ochrony nie dotyczy "figur historycznych". Użytkownicy platformy masowo tworzą filmy ze zmarłymi celebrytami. Michael Jackson wykonuje stand-up w kuchni, Bruce Lee prowadzi sesję DJ-ską, a Stephen Hawking wykonuje akrobacje na skateparku. Martin Luther King Jr. jąka się podczas przemówienia, podczas gdy Kurt Cobain kradnie kurczaka z KFC. Wszystkie materiały oznaczone są wodnym znakiem OpenAI, co potwierdza ich sztuczne pochodzenie.

purepc.pl/generator-wideo-sora-2-wykorzystuje-luki-w-polityce-prywatno...
Zgłoś
JoSeed 2025-10-09, 18:59 6
@Marian_Koniuszko

Nie podoba mi się to...
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-10-09, 19:03 1
smc napisał/a:

To na pewno fejk. Jak on trzyma te pałki 🥴

Te, ekspert od trzymania pałki, a co niby robi nie tak?

Fejk nie fejk, przynajmniej pedałmetalu nie grają. 😈🤘🏻
Zgłoś
Wywrotowy 2025-10-09, 19:03 3
JoSeed napisał/a:

@
Nie podoba mi się to...

Ale dzięki temu ludzie w końcu przestaną wierzyć w to co widzą na monitorze PC/laptopa czy wyświetlaczu smartfona/tableta. I dobrze. Niech włączą myślenie.
Zgłoś
Marian_Koniuszko 2025-10-09, 19:17 7
JoSeed napisał/a:

@
Nie podoba mi się to...

Osobiście uważam, że to wszystko pójdzie w bardzo złym kierunku. Społeczeństwo będzie jeszcze bardziej ogłupione, znacznie bardziej niż obecnie skłócone i podzielone z powodu wszędobylskiej dezinformacji, a ostatecznie ludzie pozamykają się grupkami w jakichś swoich bańkach, patrząc nieufnie na wszystko i wszystkich spoza swojej bańki.
Można napisać, że ciekawe czasy nas czekają
Zgłoś
kamilja 2025-10-09, 19:23
Wujkowi Adi, jak zwykle, trzęsie się prawa dłoń.
Zgłoś
JoSeed 2025-10-09, 19:25 6
Wywrotowy napisał/a:

Ale dzięki temu ludzie w końcu przestaną wierzyć w to co widzą na monitorze PC/laptopa czy wyświetlaczu smartfona/tableta. I dobrze. Niech włączą myślenie.

Tak sobie myślę... patrząc na patusiarstwo i tępaków korzystających z netu obawiam się, iż nie przestaną...

Taki przykład z mojego podwórka:
Pokazuję matce, jak ma przemywać oczy niemowlęciu - od zewnętrznego kącika do wewnętrznego, jeden ruch, odrzucamy gazik.
A ona do mnie, że coś chyba pomyliłam bo internet mówi inaczej...
Takich sytuacji jest dużo i to mnie bardzo przygnębia.
Zgłoś
Wywrotowy 2025-10-09, 19:37 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
majeńka 2025-10-09, 20:28 7
Marian_Koniuszko napisał/a:

Firma OpenAI wprowadza podwójne standardy w swojej najnowszej technologii generowania wideo. Sora 2 blokuje tworzenie materiałów z żywymi osobami publicznymi, ale pozwala na wykorzystywanie wizerunków zmarłych gwiazd. Firma oficjalnie potwierdza, że polityka ochrony nie dotyczy "figur historycznych".

To ja zrobię filmik z Zimnym Lechem, i pokażę go Jarusiowi.

JoSeed napisał/a:

Tak sobie myślę... patrząc na patusiarstwo i tępaków korzystających z netu obawiam się, iż nie przestaną...
Taki przykład z mojego podwórka:
Pokazuję matce, jak ma przemywać oczy niemowlęciu - od zewnętrznego kącika do wewnętrznego, jeden ruch, odrzucamy gazik.
A ona do mnie, że coś chyba pomyliłam bo internet mówi inaczej...
Takich sytuacji jest dużo i to mnie bardzo przygnębia.

A to się chyba nie zmieniło — przed Internetem taką nienaruszalną wiedzę przekazywała babcia albo kuzynka ciotki...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem