👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lewactwo już ma ból dupy przed 11.11, szkoda, że w tym roku muszę sobie darować nieoficjalny wyjazd, ale za rok wesprę narodowców siłą fizyczną

"Wszechsłowiański Zjazd Straży Pożarnych w Poznaniu (czerwiec 1929 r.). Defilada drużyn strażackich w dniu otwarcia zjazdu."
To też faszyści? Zwróć uwagę na datę.
Tutaj film z przedwojennymi urywkami ze społeczności endeckiej i narodowo-radykalnej... salut rzymski był bardzo popularnym pozdrowieniem, w całej Europie. Oczywiście zgadzam się, że próba reaktywowania tego pozdrowienia w dzisiejszych czasach mija się z celem z wiadomych względów, ale jak czytam taka plugawą propagande, to niestety muszę zareagować.

Tak jestem gotowy, mam zestaw zakupiony i 11.11 użyje go by gonić po ulicach stolicy takich lewackich frajerów jak ty.... a zapomniałem was albo nie będzie albo za plecami policji. pozdrawiam

a12b napisał/a:
Tak jestem gotowy, mam zestaw zakupiony i 11.11 użyje go by gonić po ulicach stolicy takich lewackich frajerów jak ty.... a zapomniałem was albo nie będzie albo za plecami policji. pozdrawiam
Gratuluję godnego uczczenia Święta Niepodległości. Z🤬bie.

Wsiadajcie w pociąg i won budować sobie ten prawicowy raj daleko od zdrowej na umyśle części społeczeństwa.
Z okazji że sporo tu Rzymian
Chciałbym zaprezentować jak salutują Polacy

Chciałbym zaprezentować jak salutują Polacy

Te autor, idź starą prowokować, bo mam dziwne przeczucie że mieszkacie pod jednym dachem

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie