👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Widzę, że każdy kto nie popiera wandalizmu i rozp🤬*lu na ulicach i wolałby w zamian uczestniczy w godnym upamiętnieniu tak ważnego wydarzenia jest od razu lewakiem
Najlepsze jest to, że po 11 znów łyse półgłówki będą płakać w internecie, że wszyscy dookoła ich prowokowali, żeby znaleźć uzasadnienie dla swoich kretyńskich zachowań...

15243 napisał/a:
Lewactwo już ma ból dupy przed 11.11, szkoda, że w tym roku muszę sobie darować nieoficjalny wyjazd, ale za rok wesprę narodowców siłą fizyczną
![]()
heh z twoim wiekiem to za rok zeżrą cie robale

15243 napisał/a:
Lewactwo już ma ból dupy przed 11.11, szkoda, że w tym roku muszę sobie darować nieoficjalny wyjazd, ale za rok wesprę narodowców siłą fizyczną
![]()
Jak chcesz wspierać kwestie Polskie siłą fizyczną to zgłoś się na ochotnika do sypania wałów przeciwpowodziowych. Wtedy cię nazwę patriotą.

Marsz Niepodległości ma jedną wadę - nic nie zmienia. Oczywiście impreza krzepiąca i piękna, ale ... no właśnie. Co dalej? Złodzieje u władzy mają to głęboko w dupie, lewackie ścierwo popluje się w necie. I po każdym 11.11 właściwie jest to samo co było do.
ellsworth napisał/a:
Jak chcesz wspierać kwestie Polskie siłą fizyczną to zgłoś się na ochotnika do sypania wałów przeciwpowodziowych. Wtedy cię nazwę patriotą.
Zaskoczę cię, ale służę służbom państwowym i dbam o pamięć polskich bohaterów, więc mów za siebie

Krótka historia powstania logo zacnej organizacji młodzieńców w dresach: Oenerowy chamie klęknij przed murzyńskim panem (logo w szarym prostokącie):

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie