👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Edit: koleżka usunął komentarz w takim razie
@2x down
ja nie jestem lewakiem, śmiało określiłbym się jako prawicowca, ale o co chodzi, czy nie ma w tym prawdy? Czy 11 listopada jak i w inne święta, nie przychodzi bydło tak ubrane i uzbrojone? Oczywiście to generalizowanie że każdy narodowiec to skrajny imbecyl w kominiarce, z racą w jednej dłoni i bejsbolem w drugiej ale niestety % tych osobników wśród narodowców jest dosyć spory.
@2x down
ja nie jestem lewakiem, śmiało określiłbym się jako prawicowca, ale o co chodzi, czy nie ma w tym prawdy? Czy 11 listopada jak i w inne święta, nie przychodzi bydło tak ubrane i uzbrojone? Oczywiście to generalizowanie że każdy narodowiec to skrajny imbecyl w kominiarce, z racą w jednej dłoni i bejsbolem w drugiej ale niestety % tych osobników wśród narodowców jest dosyć spory.

@up no jasne, faszysty wszendzie! Łolaboga matkobosko co to bendzie jak te wszystkie faszysty zbudujo obozy zagłady dla biednych lewaczkuw

Lepiej być Prawicowcem - Naziolem niż Lewakiem - komunistą i pedałem, jak sądzę.

Po 1 trzeba rozróżniać salut rzymski od Sieg Heil
Po 2 tak, jestem przygotowany na 11 listopada i się tego nie wstydzę, niech albo "psy" zaczną coś robić albo lewusy inaczej tak to pełna kultura
Po 2 tak, jestem przygotowany na 11 listopada i się tego nie wstydzę, niech albo "psy" zaczną coś robić albo lewusy inaczej tak to pełna kultura

Wole "narodowców" i ich bicie pedałów pare dni w roku i zadyme z policją 11.11 niż wszystkie te postępowe grupy, które niedawno pokazały że nie sa lepsze m.in. ostatnimi wydarzeniami w Poznaniu

Tupolew18 napisał/a:
Po 1 trzeba rozróżniać salut rzymski od Sieg Heil

i znalazł się pierwszy głupek
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie