podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Wygenerowanie energii do naładowania takiej ciężarówki z agregatora wytwarza dużo mniej spalin niż wytworzyłaby gdyby jechała całą trasę na ON.
Ale tego prawacki ciemnogród nie rozumie. Globalne ocieplenie to ściema lewaków.
Kiedy ostatnio lepiliście bałwana?
Wygenerowanie energii do naładowania takiej ciężarówki z agregatora wytwarza dużo mniej spalin niż wytworzyłaby gdyby jechała całą trasę na ON.
Ale tego prawacki ciemnogród nie rozumie. Globalne ocieplenie to ściema lewaków.
Ty jesteś takim idiotą serio czy tylko udajesz?
podpis użytkownika
Hitler był lewakiemA tam też p🤬licie czasem byle p🤬lić. Ja sobie w tym roku biorę rumuńskiego elektryka robionego w Chinach i wywalone. 200km zasięgu mi w zupełności starczy do jazdy w koło komina, ew wycieczkę pod miasto, jak sie zgrają dopłaty, to nowe auto wyjdzie 45k. Po 8 lat gwarancji na baterię, napęd, 8 lat spokoju od Mirasów w warsztatach, co to ostatnio zaczęli wołać tysiące złotych za byle gówno. Bez lejących wtrysków, uszczelek pod głowicą, turbosprężarek, kół dwumasowych i p🤬lących się automatów. Poza tym koszt ok 12 zł/100km, to nawet najoszczędniejszy diesel nie ma podjazdu, tak więc po o 100 tys km się auto zwróci na samym paliwie, wystarczy, aby moje dupsko przewiozło z punktu A do B i tyle.. Tak więc elektryki rulez
to pokazuje jak system jest robiony "WSZEDZIE" nie chodzi zeby sprawnie dzialalo albo logicznie tylko zeby kazdy wzial pieniadze czyli ktos kto produkuje prad, produceci sprzetu, specjalnego agregatu, kabli ktore beda dokladnie pasowac do urzadzenia itp itd. jeszcze pomiedzy ludzie ktorzy odpowiadaja za bezpieczenstwo
z bałwanami lewackimi mam do czynienia codziennie, nie muszę ich lepić.Wygenerowanie energii do naładowania takiej ciężarówki z agregatora wytwarza dużo mniej spalin niż wytworzyłaby gdyby jechała całą trasę na ON.
a jak cos sie w kraju wydarzy/przycisnie cie wyjazd to pojedziesz na stacyjke ladowac godzinke samochodzik, powodzenia
A tam też p🤬licie czasem byle p🤬lić. Ja sobie w tym roku biorę rumuńskiego elektryka robionego w Chinach i wywalone. 200km zasięgu mi w zupełności starczy do jazdy w koło komina, ew wycieczkę pod miasto, jak sie zgrają dopłaty, to nowe auto wyjdzie 45k. Po 8 lat gwarancji na baterię, napęd, 8 lat spokoju od Mirasów w warsztatach, co to ostatnio zaczęli wołać tysiące złotych za byle gówno. Bez lejących wtrysków, uszczelek pod głowicą, turbosprężarek, kół dwumasowych i p🤬lących się automatów. Poza tym koszt ok 12 zł/100km, to nawet najoszczędniejszy diesel nie ma podjazdu, tak więc po o 100 tys km się auto zwróci na samym paliwie, wystarczy, aby moje dupsko przewiozło z punktu A do B i tyle.. Tak więc elektryki rulez
a jak cos sie w kraju wydarzy/przycisnie cie wyjazd to pojedziesz na stacyjke ladowac godzinke samochodzik, powodzenia
Wygenerowanie energii do naładowania takiej ciężarówki z agregatora wytwarza dużo mniej spalin niż wytworzyłaby gdyby jechała całą trasę na ON.