📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu

droga z misisipi do kolorado, jeżdżę ta trasą na codzienne powiem wam tak , jest jak jest zima stulecia w stanach a w misisipi najbardziej !!
spoko dzwoniłem po kol naj łan
wszyscy cali albo galony hłe hłe
spoko dzwoniłem po kol naj łan
wszyscy cali albo galony hłe hłe

Zwyczajny zlot miłośników letniego ogumienia ... nufinn nju...
On się pyta co jest nie tak z kierowcami...
Ja się pytam co jest nie tak z kamerzystą. Nie dość że w pionie, to połowa filmu to tapicerka.
Taki materiał zmarnować
Ja się pytam co jest nie tak z kamerzystą. Nie dość że w pionie, to połowa filmu to tapicerka.
Taki materiał zmarnować

U amerykanów nawet "Ale urwał!" jest na większą skalę
I do kilku UP-ów: psioczycie na hamerykanów a za naszą zachodnią granicą to samo. Albo letnie albo całoroczne i wielu nie myśli o wymianie.

I do kilku UP-ów: psioczycie na hamerykanów a za naszą zachodnią granicą to samo. Albo letnie albo całoroczne i wielu nie myśli o wymianie.
No tak, zawsze znajdzie się banda debili którzy zwala wszystko na letnie opony. Jeśli uważacie, ze zimówki dadzą wam magiczna moc to jesteście błędzie. Parę dni temu zaliczyłem Bieszczady na miesięcznych letnich i mijałem ludzi w rowach na zimowych .... focusik mk1 w kombiaczku, niezawodny wóz

b0r000 napisał/a:
U amerykanów nawet "Ale urwał!" jest na większą skalę
![]()
Za czyją zachodnią granicą? Za moją są Niemcy, tam października obowiązują zimówki! (Brak to mandat w wysokości 60 euro i 1 punkt karny)
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie