Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Zimoch zamiast Szpakowskiego
Skid17 • 2012-06-10, 0:10
Kiedy nie miałem jak oglądać meczu nad jeziorem to włączyłem radyjko i usłyszałem komentarz Tomasza Zimocha to aż ciarki na plecach miałem, dajcie Zimocha zamiast durnego Szpakowskiego do komentowania meczów
Zgłoś
x................s 2012-06-10, 7:52
siedzę i płaczę
Zgłoś
JarekJUHC 2012-06-10, 9:33 3
Ja 1 polowe słuchałem również jedynki i przyznam że po wejści do domu i odpaleniu tv juz takich emocji nie było . Tez miałem ciary na plerach sluchając Zimocha .

podpis użytkownika

................................................................................................................
Zgłoś
g................e 2012-06-10, 10:07 8
włącz tv - wycisz tv - włącz radio - i jest pięknie
Zgłoś
juki 2012-06-10, 10:18
Ehh.... Ciarrry mnie przechodza sluchac tego. Nieslychane emocje.
Zgłoś
Cyrk 2012-06-10, 11:02 1
I sadol przestaje być sadolem, a staje się kolejnym zbiorem "fajnych" rzeczy z sieci...
Zgłoś
antek025 2012-06-10, 11:12
pod koniec to Mariusz Max-Kolonko sie odezwał??
Zgłoś
przemas1234 2012-06-10, 11:24
jest BOGIEMMMMMMMMMMK

podpis użytkownika

Zgłoś
kur2005 2012-06-10, 11:26
Ja-ah-qu-ub-el:
Załóż jakiegoś k🤬a bloga i przestań w końcu spamować, bo już nikomu się nie chce tego czytać.
Zgłoś
.................. 2012-06-10, 11:29 2
kur2005 napisał/a:

Ja-ah-qu-ub-el:
Załóż jakiegoś k🤬a bloga i przestań w końcu spamować, bo już nikomu się nie chce tego czytać.

To w ogóle ktokolwiek to jeszcze czyta?
Zgłoś
PanBóg 2012-06-10, 11:33
minetek napisał/a:

k🤬a debeściak!!!!!
ciekawe ile gardło będzie leczył???????!!!!!!!!

Więcej tych znaków nie mogłeś naj🤬???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś
a ja wiem??? 2012-06-10, 11:39
k🤬a on coś brał nie ma h🤬ja
Zgłoś
A................a 2012-06-10, 11:55
obejrzyjcie sobie końcówkę meczu widzew - broendby z komentarzem Zimocha
Zgłoś
BulaKSSG 2012-06-10, 11:58
@Ja-ah-qu-ub-el

Cytat:

11, której połowa nie mówi po polsku, gdzie połowa tej połowy mówi po francusku, a druga połowa po niemiecku

Co Ty p🤬lisz, człowieku? To jest właśnie to nasze polskie narzekanie. Najpierw jest czterech, potem z tych czterech robi się połowa, a zaraz będziemy mówić, że czterech to cała jedenastka. Wracaj do gimnazjum ciulu.

Cytat:

Wolałbym, żeby grały na boisku chłopaki z polskiej ligi, bo tym przynajmniej zależy, może nie na honorze ojczyzny, bo o to trudno w tym wypranym z wartości społeczeństwie, ale na pokazaniu się przed selekcjonerami zagranicznych klubów.

Powiedziałeś właśnie, że Boenisch, Perquis, Obraniak i Polanski to piłkarze, którym brak ambicji, którzy nie mają żadnej sportowej złości i nie zależy im na dobrym zaprezentowaniu się trenerom innych klubów. Wolę dwóch Niemców i dwóch Francuzów, którzy mają polskie korzenie, niż ciapatych turasów bez żadnych korzeni, co panoszą się u naszych zachodnich sąsiadów i wchodzą do reprezentacji, albo rodżera perejro i jemu podobnych. Wolę też ich od tych wszystkich Polaczków z żelem we włosach co grają w polskiej lidze i szukają okazji żeby zagrzać ławę w piątej lidze cypryjskiej albo rosyjskiej, tylko dlatego, że proponują im tygodniówkę większą o 50 euro.

Tak w ogóle zauważyłem, że w każdym temacie o Euro gadasz o tym jaki to nasz kraj jest zły, jaka reprezentacja słaba i że Putin, niczym car, będzie oglądał jak ruskie nas biją po dupach. Jak tak Cię to boli, to nie oglądaj meczu, nie słuchaj, nie czytaj o nim. A najlepiej to zrób, tak jak powiedziałeś:

Cytat:

po raz kolejny postanowię by sp🤬alać z tego kraju zaraz po studiach, bo sam nie zmienię tego narodu i kraju, ani nie przegłosuję na wyborach plebsu przesiąkniętego lewacko-targowicką ideologią, który będzie co najwyżej płodził i wychowywał kolejne pokolenia wypranych z tożsamości narodowej i honoru tanich robotników dla niemieckich fabryk

Im mniej takich prawicowych oszołomów, którym się wiecznie nic nie podoba, tym lepiej.
Mizantrop 2012-06-10, 12:08
@minetek
dop🤬l jeszcze 17 pytajników i wykrzykników.

podpis użytkownika

Popieram Islamizacje Europy!

Zgłoś
o................i 2012-06-10, 12:21 3
BulaKSSG napisał/a:

Im mniej takich prawicowych oszołomów, którym się wiecznie nic nie podoba, tym lepiej.

właśnie przez lewicowów upadają całe kraje i narody, bo w pewnym momencie kraj jest tak rozj🤬y przez pedałów że może każdy może zając jego ziemie bo nie może nawet zmobilizować ludzi do armii, którzy żyją bajkami o utopii
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie