Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Zimoch zamiast Szpakowskiego
Skid17 • 2012-06-10, 0:10
Kiedy nie miałem jak oglądać meczu nad jeziorem to włączyłem radyjko i usłyszałem komentarz Tomasza Zimocha to aż ciarki na plecach miałem, dajcie Zimocha zamiast durnego Szpakowskiego do komentowania meczów
Zgłoś
Nejm 2012-06-10, 12:43
No chyba cie poj🤬o dziewczynko, zamiast Szpakowskiego.. na podstawie jednej audycji... Predzej juz u boku Szpakowskiego.

podpis użytkownika

Zgłoś
C................9 2012-06-10, 14:14
Ja się ze znajomymi głośniej cieszyłem jak oglądaliśmy mecz polski , ale to nie zmienia faktu ze wolałbym słuchać tak entuzjastycznego komentarza niż takiego bez emocji, jaki mieliśmy szanse usłyszeć w piątek.
Zgłoś
koras1897 2012-06-10, 14:28 2

Zimoch jest zajebisty, ale Szpakowskiego lubię też.
Zgłoś
Sayper1 2012-06-10, 17:44 1
mikEWrona napisał/a:

Co ty chcesz od Szpakowskiego ciulu? Szpakowski to jest legenda A tą zamiane to by mogli zrobic za sztywnego obsrańca Borka ktory p🤬li od rzeczy...

BTW. @up Co ty p🤬lisz? Bo czytać mi sie nie chciało.

Człowieku w jakim świecie Ty żyjesz? Szpakowski skończył się kilka lat temu, teraz nonstop myli nazwiska, nie przygotowuje się wcale do spotkań i potem stęka co tam wyliczył tygodnik kibica. Właśnie Borek zna się na rzeczy, potrafi powiedzieć coś ciekawego i przede wszystkim dobrze analizuje co się dzieje na boisku. No ale za jakość się płaci, to siedzi w Polsacie..
Zgłoś
mikEWrona 2012-06-10, 18:56
Ja-ah-qu-ub-el napisał/a:

patrzę na lokalizację: ireland, myślę: no tak, podręczników też się czytać nie chciało to teraz gary zmywa

Pozwól że Cię poprawię.
Uczę się aby później dawać pracę na zmywakach takim jak ty
Pozdro.

podpis użytkownika

Weź daj mi spokój.
Zgłoś
o................i 2012-06-10, 19:53
mikEWrona napisał/a:

Pozwól że Cię poprawię.
Uczę się aby później dawać pracę na zmywakach takim jak ty
Pozdro.

a co studiujesz? zarządzanie zmywakami? tacy jak ja pracę mają zagwarantowaną wszędzie, tyle, że muszą przyjmować plebsów, których zdrowie podupada najszybciej, jak to u biedoty bywa
Zgłoś
j................i 2012-06-10, 23:08
Rodzinny patent:
1. Wycisz głos w TV.
2. Odpal kanał 1 w radiu.
3. Ciesz się niesamowitymi komentarzami Zimocha
Zgłoś
M................ł 2012-06-11, 0:08
Kogo to k🤬a obchodzi.
Zgłoś
W................i 2012-06-11, 0:14
Ja-ah-qu-ub-el napisał/a:

Jeszcze wtorek przed nami, dzień, kiedy pewnie przyjedzie do nas Putin, ruscy skopią nam sromotnie tyłek na stadionie i poza nim,............................a ja rzeknę pod nosem ciche "k🤬a" i po raz kolejny postanowię by sp🤬alać z tego kraju zaraz po studiach, bo sam nie zmienię tego narodu i kraju, ani nie przegłosuję na wyborach plebsu przesiąkniętego lewacko-targowicką ideologią, który będzie co najwyżej płodził i wychowywał kolejne pokolenia wypranych z tożsamości narodowej i honoru tanich robotników dla niemieckich fabryk .

...aleś dowalił do pieca pisowski pomiocie To tak szkolą w medialnej uczelni tego krętacza w Toruniu?? Chcesz sp🤬alać ze swojej ojczyzny?? ....Sp🤬alaj byle szybko....i jak najdalej. Najlepiej bez dostępu do internetu. Nie kpij z pracy na zmywaku bo sam jesteś darmozjadem od lat...na dodatek szwendającym sie w czarnej sukience....Ten lewacki plebs ma gdzies oszołomów Twego pokroju ...wraz z Kaczyńskim Nadprezesem Prezesów Jarosławem PiS w PiSdu i tyle na temat !!
Zgłoś