👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
psyhepl napisał/a:
Na YT jest pełno filmów jak używać tego muchomora
Osobiście próbowałem ale nie polecam, zwłaszcza z alkoholem
I jak było?
Payan napisał/a:
Te, efekt po chce zobaczyć
Po trzech wysuszonych grzybkach jest relaksująca faza ale nie jak przy grzybach z pslocybiną- bez halucynacji. Po surowych jest sraczka a tego nie chcesz widzieć. Chyba?
[ Dodano: 2025-07-02, 09:26 ]
Ps wiem bo jem z dwa trzy razy w roku
Muszyz napisał/a:
I jak było?
Jest takie małe poczucie euforii i dobrego samopoczucia ALE
Jak ktoś ma tendencje do przedawkowywania to czujemy się dziwnie, nie koniecznie dobrze (takie otumanienie)
A w połączeniu z alkoholem zachowujemy się irracjonalnie ja w dodatku miałem nie kontrolowany rozkurcz dłoni
NIE POLECAM!
To jeszcze nie jest do końca zbadane jak to wpływa na organizm długofalowo
wojtas09999 napisał/a:
To jest typ co za 5 złotych by zjadł kawałek gówna
Eeee, tu na filmikach takich dużo, co gówno wsuwają, muchomor to rzadkość

Od jutra na "pomagamy peel" :
zbióreczka na przeszczep wątroby dla Jureczka
zbióreczka na przeszczep wątroby dla Jureczka
Raczej bym powiedział że trzeba będzie teraz leczyć muchomora , a nie bezmuzga .

Nigdy, przenigdy nie wolno żadnych substancji psycho mieszać z alkoholem . No chyba że kokodżambo .
Nie cierpię grzybów, największe gówno jakie kiedykolwiek jadłem.
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Mniam, też raz takiego zeżarłem. Ale później sraka życia, do tej pory dupa się rumienieje na samo wspomnienie
Nic mu nie będzie od jednej takiej sztuki. Amanita muscaria nie jest aż tak silnie trująca, zresztą to jeden z najstarszych i napowszechniej używany narkotyk i medykament świata w praktycznie wszystkich kulturach już od epoki kamienia...
podpis użytkownika
Życie ma też swoje plusy, a największym jest to że się kiedyś kończypodpis użytkownika
Życie ma też swoje plusy, a największym jest to że się kiedyś kończyOświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie