podpis użytkownika
Brzydzę się cyklem epickim. Nie lubię wędrowaćGościńcem przemierzanym stopami mnogiej rzeszy...

Jeżeli to nie była jakaś awaryjna sytuacja, to gość powinien mieć zarzuty za narażenie życia innych. Do takich zjazdów używa się tego:
Nie na takiej linie, ten typ wózka jest do liny tekstylnej. Ale hak którego to używał gość z filmu mnie rozj🤬, cały jego zestaw włącznie z ławeczką to jakaś amatorszczyzna. I do tego ten głupi odruch łapania liny ręką, a wystarczył by wózek4 z hamulcem, a jak jako asekuracja. Ogólnie gość miał dużo więcej szczęścia niż umiejętnosci i rozumu. Dużo dużo więcej!'
Piwko za petzla, sprzęt z wysokiej półki.
Nie na takiej linie, ten typ wózka jest do liny tekstylnej. Ale hak którego to używał gość z filmu mnie rozj🤬, cały jego zestaw włącznie z ławeczką to jakaś amatorszczyzna. I do tego ten głupi odruch łapania liny ręką, a wystarczył by wózek4 z hamulcem, a jak jako asekuracja. Ogólnie gość miał dużo więcej szczęścia niż umiejętnosci i rozumu. Dużo dużo więcej!'
Piwko za petzla, sprzęt z wysokiej półki.
Ja wiem. Chodziło o ogólne pojęcie. Nie zakładałby tego bloczka na stalówkę : )
podpis użytkownika
Brzydzę się cyklem epickim. Nie lubię wędrowaćGościńcem przemierzanym stopami mnogiej rzeszy...
up, ale tam p🤬licie na górze. Widziałem jak na filmach do zjazdu służy pasek skórzany i dawał radę.
Ta, a ja widziałem jak zjeżdżali na pistolecie.

Ta, a ja widziałem jak zjeżdżali na pistolecie.
A Indiana Jones w samych rękawiczkach się spuszczał.
A Indiana Jones w samych rękawiczkach się spuszczał.
Jakby miał coś jeszcze prócz rękawiczek to spuściłby się w gacie.