Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:47
Zjazd z Rysów
Gunter88 • 2025-04-29, 16:11

"Dwa śmiertelne wypadki na Rysach. Turyści spadli z dużej wysokości po stromym śniegu - poinformował ratownik Tatrzańskiego Ochotniczego Pogotowia Ratunkowego, Łukasz Zubek. W momencie wypadku obowiązywał pierwszy stopień zagrożenia"

wydarzenia.interia.pl/malopolskie/news-tragedia-na-rysach-turysci-spad...
Zgłoś
Perkokoperko 2025-04-29, 18:59 2
Uzi99 napisał/a:

A to te przystępne cenowo zamienniki Jordanów xd

W jordanach polecisz dalej
Zgłoś
pierdylion83 2025-04-29, 19:07 4
Pies srał bezmózga. Kto za helikopter i pracę ratowników do ściągania tego ścierwa zapłaci ja się pytam?
Zostawić, niech go świstaki zeźrą
Zgłoś
krokodyl_Hans 2025-04-29, 19:40 2
Połowa września, wchodzę z córką na Tarnicę. Niestety żonę musiałem odstawić na dole bo ubrała lekkie adidaski a'la halówki. Schodzimy i zaczyna padać. Ścieżki stają sie śliskie jak brzuch ryby. Spora część osób łapie się drzew. Na nogach mają sandały i inne buty z gładkim bieżnikiem. To już 20 lat, a dalej widzę że ludzie to debile.
Zgłoś
ufok 2025-04-29, 19:51 10
Rysy po nim zostały. Czerwone
Zgłoś
Sidyk 2025-04-29, 20:07 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Johnrambo1993 2025-04-29, 20:10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Lam3rZ 2025-04-29, 20:16
a ja pochwalam takie akcje... W dobie dzisiejszej technologii, ktora kazdy mozliwy blad ludzki próbuje eliminować do zera, blad ludzki wciaz wchodzi w zycie. Selekcja naturalna dziala zajebiscie w swiecie przyrody, wiec dlaczego musimy ja niwelowac w swiecie ludzi i akceptowac, skoro ma ona znaczacy wplyw na przetrwanie?
Zgłoś
cedrikk 2025-04-29, 20:16
Darwinowski dobór naturalny
Zgłoś
Latissimus 2025-04-29, 20:22 1
Najlepsza była śnieżka hehe
Zgłoś
KrwawyEric 2025-04-29, 20:23
Zgłoś
Arathnmor 2025-04-29, 20:29
Takie oddziały specjalne to i na Wysoczyźnie Elbląskiej wywoziliby z wąwozów czy lasu. O ile zasięg lub ktoś trzeci się znalazł.
Zgłoś
barniak 2025-04-29, 20:38
Takich z🤬bow nawet nie żal.
Zgłoś
paclawek 2025-04-29, 20:52 2
Zgłoś
Pantaran 2025-04-29, 21:16
Zgłoś
PryszczatyJeż 2025-04-29, 23:40
krokodyl_Hans napisał/a:

Połowa września, wchodzę z córką na Tarnicę. Niestety żonę musiałem odstawić na dole bo ubrała lekkie adidaski a'la halówki. Schodzimy i zaczyna padać. Ścieżki stają sie śliskie jak brzuch ryby. Spora część osób łapie się drzew. Na nogach mają sandały i inne buty z gładkim bieżnikiem. To już 20 lat, a dalej widzę że ludzie to debile.

To jakie buty polecasz na okazjonalne wypady w góry?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem