Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
Uzi99 napisał/a:
A to te przystępne cenowo zamienniki Jordanów xd
W jordanach polecisz dalej
Pies srał bezmózga. Kto za helikopter i pracę ratowników do ściągania tego ścierwa zapłaci ja się pytam?
Zostawić, niech go świstaki zeźrą
Połowa września, wchodzę z córką na Tarnicę. Niestety żonę musiałem odstawić na dole bo ubrała lekkie adidaski a'la halówki. Schodzimy i zaczyna padać. Ścieżki stają sie śliskie jak brzuch ryby. Spora część osób łapie się drzew. Na nogach mają sandały i inne buty z gładkim bieżnikiem. To już 20 lat, a dalej widzę że ludzie to debile.
ufok
2025-04-29, 19:51
Rysy po nim zostały. Czerwone
a ja pochwalam takie akcje... W dobie dzisiejszej technologii, ktora kazdy mozliwy blad ludzki próbuje eliminować do zera, blad ludzki wciaz wchodzi w zycie. Selekcja naturalna dziala zajebiscie w swiecie przyrody, wiec dlaczego musimy ja niwelowac w swiecie ludzi i akceptowac, skoro ma ona znaczacy wplyw na przetrwanie?
Darwinowski dobór naturalny
Najlepsza była śnieżka hehe
Takie oddziały specjalne to i na Wysoczyźnie Elbląskiej wywoziliby z wąwozów czy lasu. O ile zasięg lub ktoś trzeci się znalazł.
Takich z🤬bow nawet nie żal.
krokodyl_Hans napisał/a:
Połowa września, wchodzę z córką na Tarnicę. Niestety żonę musiałem odstawić na dole bo ubrała lekkie adidaski a'la halówki. Schodzimy i zaczyna padać. Ścieżki stają sie śliskie jak brzuch ryby. Spora część osób łapie się drzew. Na nogach mają sandały i inne buty z gładkim bieżnikiem. To już 20 lat, a dalej widzę że ludzie to debile.
To jakie buty polecasz na okazjonalne wypady w góry?