Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie ma upadku, nie oglądać
Co on k🤬a w pumach na rysy wchodził 🤦🏻
Piwo daję za materiał, który znam. Wychodzą ludzie w wysokie góry, to mogą być Tatry, Beskidy, Bieszczady. Nie mają pojęcia o zagrożeniach, a potem giną. Moda na ,,potrzymaj piwo" zbiera żniwo. Jeśli ktoś, w kwietniu, w tramkach wybiera się na Turbacz , ta ha tfu i do piachu. To samo słynny Giewont. Wyslizgany jak dupa jossep . Łażą po łańcuchach z kopy kondratowej i potem zdziwienie, że można się zj🤬 z Giewontu prosto na H🤬JUWKI. Góry jak krokodyle. Ujebią, obrócą i wyrwią wasze kończyny. Zapraszam do jury krakowsko częstochowskiej.
Konto usunięte
2025-04-29, 17:04
Uzi99 napisał/a:
Co on k🤬a w pumach na rysy wchodził 🤦🏻
Jeden z bestsellerów marki Shaq.
Krótka charakterystyka poniżej:
Buty marki Shaq, dostępne w sieci CCC, to propozycja inspirowana karierą legendarnego koszykarza Shaquille’a O’Neala. Marka oferuje stylowe, a zarazem przystępne cenowo obuwie sportowe, zaprojektowane zarówno do gry na boisku, jak i do codziennego użytku.
Warto jednak zaznaczyć – nie są to buty przeznaczone w teren wysokogórski. Producent wyraźnie wskazuje, że nie nadają się do tego typu aktywności.
Jeśli mimo wszystko jakiś idiota planuje zdobywać w nich Rysy i zostać bohaterem kolejnego filmu na Sadolu – dostępny jest rozmiar 38 na olx.
Dla zainteresowanych – rozmiar 38 dostępny na OLX.
[Link do zakupu poniżej]
Powiedz mi co niebezpiecznego jest w tych "wysokich górach" bieszczadach zimą że trzeba tam zabierać specjalistyczny sprzęt? Turbacz w trampkach w kwietniu? Spoko,będziesz szedł w mokrych butach. Trochę mnie rozbawiły te Twoje "wysokie góry" i stawianie Turbacza w kwietniu na równi z Giewontem. Oczywiście większość Tatrzańskich szczytów zimą jest zarezerwowana dla osób mających sprzęt,wiedzę jak go użyć i minimum obeznania w górach. Oczywiście ten kretyn jak i każdy inny który idzie tak przygotowany w wysokie góry(nie Luboń,ani Turbacz🙂) powinien ponosić całkowity koszt akcji,płacić wysoką kare i dostawać roczny zakaz(za pierwszym razem) wstępu do Parku Tatrzańskiego.Tylko jak kretyn szczęśliwie się zabije(szczęśliwie, tylko siebie) może być problem z wyegzekwować należność.🤔
Emocje jak na grzybobraniu
drjosefmengele napisał/a:
Jeden z bestsellerów marki Shaq.
Krótka charakterystyka poniżej:
Buty marki Shaq, dostępne w sieci CCC, to propozycja inspirowana karierą legendarnego koszykarza Shaquille’a O’Neala. Marka oferuje stylowe, a zarazem przystępne cenowo obuwie sportowe, zaprojektowane zarówno do gry na boisku, jak i do codziennego użytku.
Warto jednak zaznaczyć – nie są to buty przeznaczone w teren wysokogórski. Producent wyraźnie wskazuje, że nie nadają się do tego typu aktywności.
Jeśli mimo wszystko jakiś idiota planuje zdobywać w nich Rysy i zostać bohaterem kolejnego filmu na Sadolu – dostępny jest rozmiar 38 na olx.
Dla zainteresowanych – rozmiar 38 dostępny na OLX.
[Link do zakupu poniżej]
A to te przystępne cenowo zamienniki Jordanów xd
Syrwester napisał/a:
Powiedz mi co niebezpiecznego jest w tych "wysokich górach" bieszczadach zimą że trzeba tam zabierać specjalistyczny sprzęt? Turbacz w trampkach w kwietniu? Spoko,będziesz szedł w mokrych butach. Trochę mnie rozbawiły te Twoje "wysokie góry" i stawianie Turbacza w kwietniu na równi z Giewontem. Oczywiście większość Tatrzańskich szczytów zimą jest zarezerwowana dla osób mających sprzęt,wiedzę jak go użyć i minimum obeznania w górach. Oczywiście ten kretyn jak i każdy inny który idzie tak przygotowany w wysokie góry(nie Luboń,ani Turbacz🙂) powinien ponosić całkowity koszt akcji,płacić wysoką kare i dostawać roczny zakaz(za pierwszym razem) wstępu do Parku Tatrzańskiego.Tylko jak kretyn szczęśliwie się zabije(szczęśliwie, tylko siebie) może być problem z wyegzekwować należność.🤔
Na Turbacz to w klapkach można wejść i nawet zejść.
Na rowerze tam wyjeżdżałem I zjezdzalem ze 29 razy.
Wszędzie może się zdarzyć wypadek nawet na nizinie Pamiętam ostatnie słowa mojego dziadka Przestań trząść tą drabiną ty mały sk🤬yssssssswnnnn..
Przez takich idiotów topr i gopr, zamiast być tam gdzie powinni, muszą ratować niedojebów włażących, tam gdzie nie powinni.
Dobrze że zdechli, bynajmniej już nie będą zawracać służbom dupy.
elim
2025-04-29, 18:49
Są też plusy takiej sytuacji, gdyby nie tacy debile to TOPR nie miałby za wiele roboty.
Miałem nadzieję, że to jeden znajomy, ale sk🤬iel jest online ma messengerze
Nie wiem, ale nie ma znaczenia jak wysportowany jestem, jaką mam kondyche nie pomyślałbym, żeby pakować sie w góry zima w adikach. Polecam z ludźmi z TOPRu iść na jakiś wypad, a jak okażecie się spoko to na rozmowy zaproszą do siebie. Tam sie nasluchacie historii i opowieści przy napitku hahaha. W sumie troche zaluje, że nie poszedłem taka ścieżka. Brałbym dyżur za dyżurem