Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
nie ma upadku, nie oglądać
konto usunięte
2025-04-29, 17:04
Powiedz mi co niebezpiecznego jest w tych "wysokich górach" bieszczadach zimą że trzeba tam zabierać specjalistyczny sprzęt? Turbacz w trampkach w kwietniu? Spoko,będziesz szedł w mokrych butach. Trochę mnie rozbawiły te Twoje "wysokie góry" i stawianie Turbacza w kwietniu na równi z Giewontem. Oczywiście większość Tatrzańskich szczytów zimą jest zarezerwowana dla osób mających sprzęt,wiedzę jak go użyć i minimum obeznania w górach. Oczywiście ten kretyn jak i każdy inny który idzie tak przygotowany w wysokie góry(nie Luboń,ani Turbacz🙂) powinien ponosić całkowity koszt akcji,płacić wysoką kare i dostawać roczny zakaz(za pierwszym razem) wstępu do Parku Tatrzańskiego.Tylko jak kretyn szczęśliwie się zabije(szczęśliwie, tylko siebie) może być problem z wyegzekwować należność.🤔
Emocje jak na grzybobraniu
drjosefmengele napisał/a:
Jeden z bestsellerów marki Shaq.
Krótka charakterystyka poniżej:
Buty marki Shaq, dostępne w sieci CCC, to propozycja inspirowana karierą legendarnego koszykarza Shaquille’a O’Neala. Marka oferuje stylowe, a zarazem przystępne cenowo obuwie sportowe, zaprojektowane zarówno do gry na boisku, jak i do codziennego użytku.
Warto jednak zaznaczyć – nie są to buty przeznaczone w teren wysokogórski. Producent wyraźnie wskazuje, że nie nadają się do tego typu aktywności.
Jeśli mimo wszystko jakiś idiota planuje zdobywać w nich Rysy i zostać bohaterem kolejnego filmu na Sadolu – dostępny jest rozmiar 38 na olx.
Dla zainteresowanych – rozmiar 38 dostępny na OLX.
[Link do zakupu poniżej]
A to te przystępne cenowo zamienniki Jordanów xd
Syrwester napisał/a:
Powiedz mi co niebezpiecznego jest w tych "wysokich górach" bieszczadach zimą że trzeba tam zabierać specjalistyczny sprzęt? Turbacz w trampkach w kwietniu? Spoko,będziesz szedł w mokrych butach. Trochę mnie rozbawiły te Twoje "wysokie góry" i stawianie Turbacza w kwietniu na równi z Giewontem. Oczywiście większość Tatrzańskich szczytów zimą jest zarezerwowana dla osób mających sprzęt,wiedzę jak go użyć i minimum obeznania w górach. Oczywiście ten kretyn jak i każdy inny który idzie tak przygotowany w wysokie góry(nie Luboń,ani Turbacz🙂) powinien ponosić całkowity koszt akcji,płacić wysoką kare i dostawać roczny zakaz(za pierwszym razem) wstępu do Parku Tatrzańskiego.Tylko jak kretyn szczęśliwie się zabije(szczęśliwie, tylko siebie) może być problem z wyegzekwować należność.🤔
Na Turbacz to w klapkach można wejść i nawet zejść.
Na rowerze tam wyjeżdżałem I zjezdzalem ze 29 razy.
Przez takich idiotów topr i gopr, zamiast być tam gdzie powinni, muszą ratować niedojebów włażących, tam gdzie nie powinni.
Dobrze że zdechli, bynajmniej już nie będą zawracać służbom dupy.
elim
2025-04-29, 18:49
Są też plusy takiej sytuacji, gdyby nie tacy debile to TOPR nie miałby za wiele roboty.
Nie wiem, ale nie ma znaczenia jak wysportowany jestem, jaką mam kondyche nie pomyślałbym, żeby pakować sie w góry zima w adikach. Polecam z ludźmi z TOPRu iść na jakiś wypad, a jak okażecie się spoko to na rozmowy zaproszą do siebie. Tam sie nasluchacie historii i opowieści przy napitku hahaha. W sumie troche zaluje, że nie poszedłem taka ścieżka. Brałbym dyżur za dyżurem