Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Zjazd z Rysów
Gunter88 • 2025-04-29, 16:11

"Dwa śmiertelne wypadki na Rysach. Turyści spadli z dużej wysokości po stromym śniegu - poinformował ratownik Tatrzańskiego Ochotniczego Pogotowia Ratunkowego, Łukasz Zubek. W momencie wypadku obowiązywał pierwszy stopień zagrożenia"

wydarzenia.interia.pl/malopolskie/news-tragedia-na-rysach-turysci-spad...
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
xaydor 2025-04-29, 16:28 7
nie ma upadku, nie oglądać
Zgłoś
Uzi99 2025-04-29, 16:30 29
Co on k🤬a w pumach na rysy wchodził 🤦🏻
Zgłoś
Maro72 2025-04-29, 16:44 83
Piwo daję za materiał, który znam. Wychodzą ludzie w wysokie góry, to mogą być Tatry, Beskidy, Bieszczady. Nie mają pojęcia o zagrożeniach, a potem giną. Moda na ,,potrzymaj piwo" zbiera żniwo. Jeśli ktoś, w kwietniu, w tramkach wybiera się na Turbacz , ta ha tfu i do piachu. To samo słynny Giewont. Wyslizgany jak dupa jossep . Łażą po łańcuchach z kopy kondratowej i potem zdziwienie, że można się zj🤬 z Giewontu prosto na H🤬JUWKI. Góry jak krokodyle. Ujebią, obrócą i wyrwią wasze kończyny. Zapraszam do jury krakowsko częstochowskiej.
Zgłoś
Konto usunięte 2025-04-29, 17:04 44
Uzi99 napisał/a:

Co on k🤬a w pumach na rysy wchodził 🤦🏻

Jeden z bestsellerów marki Shaq.
Krótka charakterystyka poniżej:
Buty marki Shaq, dostępne w sieci CCC, to propozycja inspirowana karierą legendarnego koszykarza Shaquille’a O’Neala. Marka oferuje stylowe, a zarazem przystępne cenowo obuwie sportowe, zaprojektowane zarówno do gry na boisku, jak i do codziennego użytku.

Warto jednak zaznaczyć – nie są to buty przeznaczone w teren wysokogórski. Producent wyraźnie wskazuje, że nie nadają się do tego typu aktywności.

Jeśli mimo wszystko jakiś idiota planuje zdobywać w nich Rysy i zostać bohaterem kolejnego filmu na Sadolu – dostępny jest rozmiar 38 na olx.

Dla zainteresowanych – rozmiar 38 dostępny na OLX.
[Link do zakupu poniżej]

Zgłoś
Danielll111 2025-04-29, 17:10
I gra muzyka
Zgłoś
Syrwester 2025-04-29, 17:14 3
Powiedz mi co niebezpiecznego jest w tych "wysokich górach" bieszczadach zimą że trzeba tam zabierać specjalistyczny sprzęt? Turbacz w trampkach w kwietniu? Spoko,będziesz szedł w mokrych butach. Trochę mnie rozbawiły te Twoje "wysokie góry" i stawianie Turbacza w kwietniu na równi z Giewontem. Oczywiście większość Tatrzańskich szczytów zimą jest zarezerwowana dla osób mających sprzęt,wiedzę jak go użyć i minimum obeznania w górach. Oczywiście ten kretyn jak i każdy inny który idzie tak przygotowany w wysokie góry(nie Luboń,ani Turbacz🙂) powinien ponosić całkowity koszt akcji,płacić wysoką kare i dostawać roczny zakaz(za pierwszym razem) wstępu do Parku Tatrzańskiego.Tylko jak kretyn szczęśliwie się zabije(szczęśliwie, tylko siebie) może być problem z wyegzekwować należność.🤔
Zgłoś
BigLebovsky 2025-04-29, 17:30 2
Emocje jak na grzybobraniu
Zgłoś
Uzi99 2025-04-29, 17:47 2
drjosefmengele napisał/a:

Jeden z bestsellerów marki Shaq.
Krótka charakterystyka poniżej:
Buty marki Shaq, dostępne w sieci CCC, to propozycja inspirowana karierą legendarnego koszykarza Shaquille’a O’Neala. Marka oferuje stylowe, a zarazem przystępne cenowo obuwie sportowe, zaprojektowane zarówno do gry na boisku, jak i do codziennego użytku.
Warto jednak zaznaczyć – nie są to buty przeznaczone w teren wysokogórski. Producent wyraźnie wskazuje, że nie nadają się do tego typu aktywności.
Jeśli mimo wszystko jakiś idiota planuje zdobywać w nich Rysy i zostać bohaterem kolejnego filmu na Sadolu – dostępny jest rozmiar 38 na olx.
Dla zainteresowanych – rozmiar 38 dostępny na OLX.
[Link do zakupu poniżej]

A to te przystępne cenowo zamienniki Jordanów xd
Zgłoś
Traba 2025-04-29, 18:03 1
Syrwester napisał/a:

Powiedz mi co niebezpiecznego jest w tych "wysokich górach" bieszczadach zimą że trzeba tam zabierać specjalistyczny sprzęt? Turbacz w trampkach w kwietniu? Spoko,będziesz szedł w mokrych butach. Trochę mnie rozbawiły te Twoje "wysokie góry" i stawianie Turbacza w kwietniu na równi z Giewontem. Oczywiście większość Tatrzańskich szczytów zimą jest zarezerwowana dla osób mających sprzęt,wiedzę jak go użyć i minimum obeznania w górach. Oczywiście ten kretyn jak i każdy inny który idzie tak przygotowany w wysokie góry(nie Luboń,ani Turbacz🙂) powinien ponosić całkowity koszt akcji,płacić wysoką kare i dostawać roczny zakaz(za pierwszym razem) wstępu do Parku Tatrzańskiego.Tylko jak kretyn szczęśliwie się zabije(szczęśliwie, tylko siebie) może być problem z wyegzekwować należność.🤔

Na Turbacz to w klapkach można wejść i nawet zejść.
Na rowerze tam wyjeżdżałem I zjezdzalem ze 29 razy.
Zgłoś
byczkos2 2025-04-29, 18:05 28
Wszędzie może się zdarzyć wypadek nawet na nizinie Pamiętam ostatnie słowa mojego dziadka Przestań trząść tą drabiną ty mały sk🤬yssssssswnnnn..
Zgłoś
tigerqaz 2025-04-29, 18:18 7
Przez takich idiotów topr i gopr, zamiast być tam gdzie powinni, muszą ratować niedojebów włażących, tam gdzie nie powinni.
Dobrze że zdechli, bynajmniej już nie będą zawracać służbom dupy.
Zgłoś
elim 2025-04-29, 18:49
Są też plusy takiej sytuacji, gdyby nie tacy debile to TOPR nie miałby za wiele roboty.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-04-29, 18:52 3
Miałem nadzieję, że to jeden znajomy, ale sk🤬iel jest online ma messengerze
Zgłoś
ProVVe 2025-04-29, 18:57 1
Nie wiem, ale nie ma znaczenia jak wysportowany jestem, jaką mam kondyche nie pomyślałbym, żeby pakować sie w góry zima w adikach. Polecam z ludźmi z TOPRu iść na jakiś wypad, a jak okażecie się spoko to na rozmowy zaproszą do siebie. Tam sie nasluchacie historii i opowieści przy napitku hahaha. W sumie troche zaluje, że nie poszedłem taka ścieżka. Brałbym dyżur za dyżurem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem