Ja bym ci ten nosek nastawił, jednym krótkim aczkolwiek energicznym ruchem łokcia

Za ten "prank" to nie będzie piwa. I miej świadomość, że tym "prankiem" mnie wk🤬iłeś. Bo k🤬a nie można napisać po polsku...
@up
K🤬a dzięki chłopie. Myślałem ,że jestem tutaj jedynym którego wk🤬iają te j🤬e "PRANK".
Banda debilów co nie znają języka i nie potrafią po polsku tego napisać więc wp🤬lają angielskie słowo w polskie zdania.
Autor może równie dobrze napisać "Ja idę się kill na poddaszu i będzie dużo blood jak sobie podetnę żyły a potem się powieszę using rope" i też wyjdzie na zj🤬ego debila.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
K🤬a dzięki chłopie. Myślałem ,że jestem tutaj jedynym którego wk🤬iają te j🤬e "PRANK".
Banda debilów co nie znają języka i nie potrafią po polsku tego napisać więc wp🤬lają angielskie słowo w polskie zdania.
Autor może równie dobrze napisać "Ja idę się kill na poddaszu i będzie dużo blood jak sobie podetnę żyły a potem się powieszę using rope" i też wyjdzie na zj🤬ego debila.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

coraz więcej takich gwiazdeczek się tworzy, jakby jeszcze pomysły swoje mieli.
k🤬a wpadnijcie na cos sami zlamasy...
podpis użytkownika
Weź daj mi spokój.
Szkoda że RomanAtwood robił to 2 razy i to tylko marna kopia
@velture
,,Banda debilów co nie znają języka i nie potrafią po polsku tego napisać więc wpie**alają angielskie słowo w polskie zdania."
W pierwszej kolejności popracują nad własną znajomością języka, dopiero po uzyskaniu odpowiedniej wiedzy poprawiaj innych. Ból dupy bo ktoś napisał prank a sam byki strzela.
popracuj*
,,Banda debilów co nie znają języka i nie potrafią po polsku tego napisać więc wpie**alają angielskie słowo w polskie zdania."
W pierwszej kolejności popracują nad własną znajomością języka, dopiero po uzyskaniu odpowiedniej wiedzy poprawiaj innych. Ból dupy bo ktoś napisał prank a sam byki strzela.

popracuj*
podpis użytkownika
Sam się pod tym podpisz