Serio?
RANT JEZDNI to jakiś termin naukowy?
ale z ciebie wredny c🤬j tak sie przyp🤬alać.. prawde mówi..
Kurczę, tylko mi telewizora brakuje. Już pędzę zmienić skarpety w kubotach na gołe stopy w havaianach, to drugie jest godniejsze prawdziwego sadola znawcy Brazylii...A jak się obudzisz idziesz do sracza, zakladasz skarpety , kuboty i pierdzisz w fotel przed telewizorem , jak prawdziwy chojrak w necie .
Podaję dla niekumatych: 🔗.Serio?
RANT JEZDNI to jakiś termin naukowy?
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Nie bardzo. Po wybiciu nie podciągnął kierownicy do góry plus lekki nacisk na stopki,ale ja się nie znam więc na pewno się mylę.
Pewnie się przestraszył i zamiast dodać gazu to nacisnął tylny hamulec.
Teraz będzie miał słabszy obojczyk.
Złamałem obojczyk na ścigu łaaaadnych parę lat temu, nie czuję, żeby był jakkolwiek słabszy. Siłka na spokojnie, nic nie dokucza, z resztą jeszcze parę razy w międzyczasie leżałem na moto i nic ponownie nie strzeliło w tym samym miejscu.
podpis użytkownika
Natura sama eliminuje debili.Złamałem obojczyk na ścigu łaaaadnych parę lat temu, nie czuję, żeby był jakkolwiek słabszy. Siłka na spokojnie, nic nie dokucza, z resztą jeszcze parę razy w międzyczasie leżałem na moto i nic ponownie nie strzeliło w tym samym miejscu.
No nie wiem, chyba się jednak mylisz.
No nie wiem, chyba się jednak mylisz.
Co ja pacze :| ale rak
podpis użytkownika
Natura sama eliminuje debili.co roku zakładam nowe linki w lesie na tych debili
tylko o kamerach nie zapomnij kolego
tylko o kamerach nie zapomnij kolego
Spokojnie wiem gdzie są sam zakładam kamery
To zemsta dzikich zwierząt za pierdzenie i pajacowanie po lesie.
Zemstą planety będzie jak w ciebie jebnie meteoryt pecie
No c🤬j: lepsza zrzuta tutaj niż na owsiaka. Pojebów tyle samo, ale ubaw większy.
jak masz taka srakę od j🤬ia sie z pisowcami po plebaniach, to zapewne masz rowniez wypełnioną formułke,
że ty ani nikt od ciebie z obory nie bedzie nigdy korzystał ze sprzętu w szpitalu?
na razie jesteś młody, może [oby nie bachory, obys nie mial] nie bedziesz potrzebował, ale w razie czego, to pamietaj
ze nie masz k🤬iu do tego prawa.