sie nie znam ale się wypowiem..
widać, że gość nie rozpoznał terenu.. podbił przednie koło przed hopką ale tylne koło na rancie czarnego asfaltu mu podskoczyło i dało obrót w przeciwną stronę do zamierzonego..
taką mam koncepcje..
a i jeszcze..
jakby jechał szybciej nic by się nie stało..
widać, że gość nie rozpoznał terenu.. podbił przednie koło przed hopką ale tylne koło na rancie czarnego asfaltu mu podskoczyło i dało obrót w przeciwną stronę do zamierzonego..
taką mam koncepcje..
a i jeszcze..
lysymisio6969 napisał/a:
sie nie znam ale się wypowiem..
taką mam koncepcje..
a i jeszcze..
Nie bardzo. Po wybiciu nie podciągnął kierownicy do góry plus lekki nacisk na stopki,ale ja się nie znam więc na pewno się mylę.
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkapodpis użytkownika
No c🤬j: lepsza zrzuta tutaj niż na owsiaka. Pojebów tyle samo, ale ubaw większy.
Tylne koło uderzyło w asfalt. Uderzenie rantu jezdni koło wybiło tak mocno, że żadna technika jazdy tego nie wyciągnęłaby bo energia była zbyt duża.
Efekt taki trochę jak w zwolnionym tempie jakże tej gierce internetowej co crossem się pokonuje różne tam przeszkody..
[ Dodano: 2024-12-09, 22:13 ]
* jak w zwolnionym tempie się puści jak w tej gierce internetowej
[ Dodano: 2024-12-09, 22:13 ]
* jak w zwolnionym tempie się puści jak w tej gierce internetowej
kigenPL napisał/a:
Serio?Uderzenie rantu jezdni"
RANT JEZDNI to jakiś termin naukowy?

podpis użytkownika
No c🤬j: lepsza zrzuta tutaj niż na owsiaka. Pojebów tyle samo, ale ubaw większy.
Gorsze k🤬y niż rowerzyści. Mógł się jeszcze spalić żywcem.
podpis użytkownika
Piszę raz i nie wracam, c🤬j mnie interesuje twoja odpowiedź. Jak chcę pogadać z kimś inteligentnym do gadam do siebie.