Kontrowersje w Pakistanie wywołał film, na którym widać zastępcę komisarza Sadiqabadu, który przewodzi akcji zwalczania nielegalnego parkowania. Na nagraniu widać, jak wraz ze swoim zespołem przebija opony motocykli i samochodów zaparkowanych z naruszeniem przepisów ruchu drogowego. Internetowa krytyka była szybka, a wielu uznało działanie za przesadne i niesprawiedliwe, szczególnie w przypadku kierowców o niskich dochodach.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:35
Kontrowersje w Pakistanie wywołał film, na którym widać zastępcę komisarza Sadiqabadu, który przewodzi akcji zwalczania nielegalnego parkowania. Na nagraniu widać, jak wraz ze swoim zespołem przebija opony motocykli i samochodów zaparkowanych z naruszeniem przepisów ruchu drogowego. Internetowa krytyka była szybka, a wielu uznało działanie za przesadne i niesprawiedliwe, szczególnie w przypadku kierowców o niskich dochodach.
TwójCzarnyPan napisał/a:
wciąż wierzę w przyszłość demokracji w Polsce
Przecież ty nienawidzisz Polski i Polaków, właśnie dlatego wierzysz w demokrację, bo wybiera większość, czyli najmniej kompetentna część społeczeństwa (żeby nie napisać debile).
TwójCzarnyPan napisał/a:
No spoko, ale zdajecie sobie sprawę, że w dużych miastach miejsc parkingowych ubywa?
Ale to twój Rafałek Dupiasz w Warszawie miejsca parkingowe likwiduje, i ulice zwęża. wiem co mówię bo w warszawie się urodziłem i całe zycie tu mieszkam. Ot co !
TwójCzarnyPan napisał/a:
nienawidzieć siebie
Może to jest przyczyną
końqbent napisał/a:
Zapraszam na osiedle Paderewskiego w Katowicach.
Nikt normalny w takie zadupie się nie zapuszcza.
Niby chamskie zagranie, ale zamiast mandatów napędzą swoją gospodarkę, bo w Pakistanie "produkują" swoje opony.
może nie długo zobaczymy go obrzuconego tymi oponami i podpalonego
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie