Kontrowersje w Pakistanie wywołał film, na którym widać zastępcę komisarza Sadiqabadu, który przewodzi akcji zwalczania nielegalnego parkowania. Na nagraniu widać, jak wraz ze swoim zespołem przebija opony motocykli i samochodów zaparkowanych z naruszeniem przepisów ruchu drogowego. Internetowa krytyka była szybka, a wielu uznało działanie za przesadne i niesprawiedliwe, szczególnie w przypadku kierowców o niskich dochodach.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:35
Kontrowersje w Pakistanie wywołał film, na którym widać zastępcę komisarza Sadiqabadu, który przewodzi akcji zwalczania nielegalnego parkowania. Na nagraniu widać, jak wraz ze swoim zespołem przebija opony motocykli i samochodów zaparkowanych z naruszeniem przepisów ruchu drogowego. Internetowa krytyka była szybka, a wielu uznało działanie za przesadne i niesprawiedliwe, szczególnie w przypadku kierowców o niskich dochodach.
Szykowne mają mundury w Pakistanie...
Swoją drogą... może to czasem być jedyne wyjście w przypadku niewyuczalnych debili, parkujących gdzie i jak im się podoba...
Swoją drogą... może to czasem być jedyne wyjście w przypadku niewyuczalnych debili, parkujących gdzie i jak im się podoba...
A jaki podniecony przy tym.
Za to za wspomnienie żeby rozbudować infrastrukturę o nowe parkingi pewnie wsadzają do więzienia.
Za to za wspomnienie żeby rozbudować infrastrukturę o nowe parkingi pewnie wsadzają do więzienia.
Trolik1 napisał/a:
Wątpię, że pomyślą. Raczej jak tu będą wyć o niesprawiedliwości. Jak u nas na fotoradary etc. Zamiast się dopasować do przepisów, wolą je łamać drąc ryja. Normalka.
Niestety masz racje. ja to widze na lokalnej grupie na FB w Londynie. Wyglada ze jak ktos kupi samochod to przy okazji sie mozgu pozbywa jezeli chodzi o cokolwiek zwiazanego za samochodami. Nagle wymaga parkowania wszedzie, ograniczenia predekosci sa dla innych, i w ogole. Porazka.
Sam mam dwa samochody i parkuje tak by nikomu nie wadzić, szczególnie pieszym.
A zawsze chodzę z tym w kurtce.
Średnio raz na dwa, trzy dni wlepię (Warszawa)
A zawsze chodzę z tym w kurtce.
Średnio raz na dwa, trzy dni wlepię (Warszawa)
janmod napisał/a:
A jaki podniecony przy tym.
Podniecenie to dopiero poczuje jak wpadną do niego w odwiedziny pokrzywdzeni
ism napisał/a:
bo w przeciwieństwie do ciebie murzynie, my nie chcemy żyć w murzynowie tylko w schludnym, czystym i sprawiedliwym kraju gdzie prawo obowiązuje wszystkich, bez wyjątków
Szczególnie ten akapit o sprawiedliwym kraju mnie wzruszył xd
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie