Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Złe parkowanie w Pakistanie
Aramis93 • 2025-02-08, 11:20

Kontrowersje w Pakistanie wywołał film, na którym widać zastępcę komisarza Sadiqabadu, który przewodzi akcji zwalczania nielegalnego parkowania. Na nagraniu widać, jak wraz ze swoim zespołem przebija opony motocykli i samochodów zaparkowanych z naruszeniem przepisów ruchu drogowego. Internetowa krytyka była szybka, a wielu uznało działanie za przesadne i niesprawiedliwe, szczególnie w przypadku kierowców o niskich dochodach.
Zmieniono 1 razy Zgłoś
ism 2025-02-08, 12:15 1
JoSeed napisał/a:

Nie,to nie chodzi o donosicielstwo...
Nigdy nie zaparkowałam na kopercie, w pobliżu pasów, na trawniku. Jak chcę jechać gdzieś w miasto i wiem, że tam nie ma gdzie parkowac wybieram MPK lub taksówkę. Takich kierowców jest wielu.
Ale są i tacy, dla których liczy się własną dupa i wygoda. Nawet, jak zapłacą mandat, to w przyszłości robią to samo. Jeszcze mordę dra, jak się uwagę zwróci...
Dziś wszystko każdemu wolno i zdecydowanie warto by to było ukrócić. NIEKONIECZNIE wcieleniem Hitlera.

Wybacz - nie widziałem twojego poprzedniego komentarza - jesteś dobrą obywatelką i to się szanuje, ale masz za miękkie serduszko aby poradzić sobie ze złem tego świata.

Lepiej będzie jak zajmiesz się bardziej kobiecymi sprawami - a sprawy TWARDEJ polityki i wyjaśniania cwaniaków zostaw mężczyznom. Musisz zrozumieć że do niektórych nie dotrze nic innego niż argument siły. Choćbyś nie wiem jak bardzo chciała, świata nie zmienisz.
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-02-08, 12:20
Manolito666 napisał/a:

Iluż tu ormowców na tym forum...

[ Dodano: 2025-02-08, 12:05 ]
Potencjalnych donosicieli...

Nie przesadzaj. Donoszą tylko frajerzy. A ormowcy dawno wymarli.

@ism @JoSeed Obydwoje macie racje, piwko leci.

Jak JA sam potrafię tak zaparkować by było przejście na chodniku a jakaś k🤬a ma to w dupie i parkuje że trzeba się przeciskać a starsi ludzie i kobiety z wózkiem z dzieckiem musi iść na ulice, ominąć takiego z🤬ba, ja nie mam litości.

A wlepka to i tak na trzeźwo. Po pijaku nie raz urwałem wycieraczkę czy lusterko z kopa. I w c🤬ju to mam. Tak samo jak kierowcy tak parkujący innych ludzi.
Zgłoś
~Dostojny 2025-02-08, 12:25
janmod napisał/a:

A jaki podniecony przy tym.

Podniecenie to dopiero poczuje jak wpadną do niego w odwiedziny pokrzywdzeni

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Manolito666 2025-02-08, 12:28 1
ism napisał/a:

bo w przeciwieństwie do ciebie murzynie, my nie chcemy żyć w murzynowie tylko w schludnym, czystym i sprawiedliwym kraju gdzie prawo obowiązuje wszystkich, bez wyjątków

Szczególnie ten akapit o sprawiedliwym kraju mnie wzruszył xd
Zgłoś
Tomilidżons1984 2025-02-08, 12:28
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Sam mam dwa samochody i parkuje tak by nikomu nie wadzić, szczególnie pieszym.
A zawsze chodzę z tym w kurtce.
Średnio raz na dwa, trzy dni wlepię (Warszawa)

Niedobry z ciebie kogucik bałamucik taki
Zgłoś
Prosty 2025-02-08, 12:30 1
Debilna tą kara ale jak dla debili to pasuje.
Zgłoś
lysymisio6969 2025-02-08, 12:30 1
Dostojny napisał/a:

Podniecenie to dopiero poczuje jak wpadną do niego w odwiedziny pokrzywdzeni

jak widać w pakistanie większość spraw załatwia się nożem.. pewnie i jego tak załatwią..
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-02-08, 12:31
Tomilidżons1984 napisał/a:

Niedobry z ciebie kogucik bałamucik taki

Niedobry dla złych ludzi i tych co nie mają szacunku. Dla reszty jestem do rany przyłóż Mokotowskie zasady. Z farcikiem.
Zgłoś
POeBaNy 2025-02-08, 12:32
Zastępca burmistrza? Dziwne, wyglada jak typowy brudas. Brudna lepiaca sie szmata i włosy układana na łoju z gówna krowiego.
Zgłoś
optymista666 2025-02-08, 12:40 2
Dlaczego Pakistan jest tam gdzie jest pod względem rozwoju?

Bo właśnie tacy mentalni biedacy i prostacy reprezentują ten kraj.

Źle zaparkował - a hu... przebiję mu oponę.

Niestety takie umysłowe prostactwo jest też u nas, ale stanowi mniejszość.
Zgłoś
Mors_Nigra 2025-02-08, 13:40 2
I bardzo k🤬a dobrze! Daleki jestem od wywalania aut z miast itp. ale jak u nas parkują gdzie chcą to powinny służby robić to samo.

JoSeed napisał/a:

Nie,to nie chodzi o donosicielstwo...
Nigdy nie zaparkowałam na kopercie, w pobliżu pasów, na trawniku. Jak chcę jechać gdzieś w miasto i wiem, że tam nie ma gdzie parkowac wybieram MPK lub taksówkę. Takich kierowców jest wielu.
Ale są i tacy, dla których liczy się własną dupa i wygoda. Nawet, jak zapłacą mandat, to w przyszłości robią to samo. Jeszcze mordę dra, jak się uwagę zwróci...
Dziś wszystko każdemu wolno i zdecydowanie warto by to było ukrócić. NIEKONIECZNIE wcieleniem Hitlera.

W punkt. Bydło trzeba traktować ostro, tylko tak się nauczy.

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
Jacson 2025-02-08, 14:19
Przecież z gęby to to jakiś pasterzyna jest.
Zgłoś
panar3 2025-02-08, 15:04 1
C🤬k zj🤬y u władzy to tak jak baba: gówno wie, gówno umie, we łbie gówno z sieczką ma ale uważa się za fachowca i superinteligenta... Zwykle jednak przychodzi czas, że życie weryfikuje i to szybko. Ha, tfu!
Zgłoś
Zbozny 2025-02-08, 15:19
Złapać h🤬ji i łapy im połamać a później niech wymieniają detki
Zgłoś
drukarka666 2025-02-08, 15:24 1
Jeden szwagier ma pewnie kilka punktów wymiany opon, a drugi hurtownie motoryzacyjną. Nie ma nic głupszego od hindusa, który przeszedł na islam, czyli pakol.

podpis użytkownika

In memory of power and in power of memory-Trinity Shot
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie