Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Niestety plaga coraz szerzej w Polsce...

Na taki obrazek trafiali dziś przechodnie spacerujący po ulicy Alzackiej na Saskiej Kępie. Kilkudziesięciu mężczyzn, wyznawców Islamu, modliło się wspólnie, wokół asystowali im policjanci.

Modlitwę i protest zorganizowała Liga Muzułmańska w RP "W poczuciu obowiązku solidarności i braterstwa z uciskanymi i prześladowanymi muzułmanami". Protestowano przeciwko przewrotowi wojskowemu w Egipcie i "blokowaniu procesu demokratycznego" - czytamy w oświadczeniu Ligi, a także przeciwko prześladowaniu ludności cywilnej protestującej przeciwko panującym tam rządom wojskowym. W modlitwie wzięli udział tylko mężczyźni. Chłopiec ma na koszulce podobiznę Mohameda Mursiego - prezydenta Egiptu wybranego w wyborach, a ostatnio usuniętego ze stanowiska przez armię.

Na miejsce protestu wybrano małą uliczkę Saskiej Kępy, bo tu w jednym z szeregowców mieści się ambasada Egiptu. Mężczyźni modlili się dokładnie pod jej bramą. W programie protestu było przekazanie petycji ambasadorowi.

na koń panowie!

źródło: m.warszawa.gazeta.pl/warszawa/5,106541,14524007,Muzulmanie_modlili_sie_na_ulicy_w_Warszawie__To_protest.html?i=0
Zgłoś
pokson 2013-08-31, 1:04 12
Atrakcja turystyczna w Polsce I do zoo nie trzeba iść.... wypas.....
Zgłoś
k................9 2013-08-31, 1:07 7
no w koncu muzułmanie zaczynają sie przełamywać i coraz więcej przyjeżdża ich do naszego kraju, polska robi się coraz nowocześniejszym i atrakcyjniejszym państwem, nic tylko sie cieszyć! jestem dumny że mój kraj tak sie rozwija i nie panuje tu ciemnogród i obywatele bliskiego wschodu stają się tutaj powoli coraz częstszym widokiem
Zgłoś
aeterna 2013-08-31, 1:07 57
szeregowy ! odłamkowy !
Zgłoś
Ojciec_Stiffmeistera 2013-08-31, 1:08 2
Nagłośnić i wywalić z kraju!
Zgłoś
N................m 2013-08-31, 1:12 39
o k🤬a panowie to juz! ja p🤬le dalczego nikt nie powie ze to jest prowokacja muzlumanowa to zey imp wp🤬lic?! Modlenie sie obraza mnie a blokowanie ulicy ogranicza moje swobode obywatleksa czy cos innego tam.. Ja p🤬le ale bólu dupy dostałem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dodam jeszcze, że oni(ci liżacy ulicę) są obrażeni ze wj🤬o prezydenta? Toż to są radykalni! k🤬a tylko islamisci uwazaja ze on zostal wybrany demokratycznie. Wiecie w ogole co ten mursi wciagu roku zrobil w egipcie? takie gówno że nawet mucha by na tym nie usiadłą!
Zgłoś
cveljan 2013-08-31, 1:15
dobra, chciałem coś napisać ale nie, nie napisze...
Zgłoś
Caban1908 2013-08-31, 1:22 9
Rozstrzelać w p🤬du wszystkich.
Zgłoś
6................6 2013-08-31, 1:24 28
I gdzie ci wielcy obrońcy Polski? Gdzie kibice, kibole, legioniści, jeden c🤬j? Gdzie ta cała k🤬a odważna gangsterka, gromada patriotów, która potrafi się nap🤬lać tylko między sobą? Nie mógł nikt wylać krwi? Rzucić kebabem? Nap🤬lać sie z policją czy swoimi to potraficie, ale patriotyczny duch zabrania bronić k🤬a Polski, bo można mandat dostać?

Taa ból dupy... K🤬a zdrajcy Polski.
Zgłoś
Ojciec_Stiffmeistera 2013-08-31, 1:25 89
Niech to obudzi wasze wyobraźnie! Ona już walczy na swój sposób!
Zgłoś
P................ł 2013-08-31, 1:27 13
Czas wracać do ojczyzny, i sprawdzić czy wojsko mnie nauczyło celnie strzelać.
Zgłoś
F................i 2013-08-31, 1:37 2
bojem sie tego
Zgłoś
S................7 2013-08-31, 2:14 23
Myślałem że stereotypy nas uratują. Niestety. Jak te brudy zaczną bezcześcić ulice i chodniki mojego miasta swoimi modłami, zaczne szukać akcji protestacyjnej albo miejscowych dresów by to bydło rozgonić.

Niech żyje unia i lewactwo!! k🤬a jego mać

Tyle w temacie:
Zgłoś
O.R.M.O 2013-08-31, 2:17 3
powiedzcie gdzie oni się tak modlą to popodkładam miny przeciwpiechotne i jak któryś łbem p🤬lnie podczas modlitwy o ziemie (tak jak to robią na załaczonym obrazku) to od razu po modlitwie spotka sie ze swoim zasranym allachem i nikt na tym nie ucierpi a wręcz przeciwnie cały świat skorzysta

podpis użytkownika

youtube.com/watch?v=WXECPJBYGjg
Zgłoś
R................y 2013-08-31, 2:25 1
Niech wydupiają na swój ukochany bliski wschód
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie