👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@up
borooo też oglądał za dużo CIA
tam jest DNA czterystu dwudziestu osób na jednej klamce i pewnie jeszcze kilku zwierząt
mietas12 ma rację. chyba za tę kasę klamki miał wyczyścić
borooo też oglądał za dużo CIA

mietas12 ma rację. chyba za tę kasę klamki miał wyczyścić
E, tam, spece z CSI uruchomią program do rozpoznawania rysów twarzy, wymodelują prognozowany kościec przy użyciu filmu z tej kamery oraz z kilku innych na których nagrało się jedynie odbicie sprawcy w butelce, zrobią mu wziernikowanie odbytu po śladach sprzed okradanego sklepu i złapią go bo się okaże że miał unikalny skład flory bakteryjnej w jelitach.

Kaśka napisał/a:
Chyba się CIA naoglądał
![]()
CSI* jednak baby to..
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie