Chciałbym złapać kiedyś mordercę rodziny posła. Powiedziałbym potem policji:
- Tak, złapałem sk🤬iela, ale pan poseł wymyślił takie mądre prawo, że panowie by mnie zamknęli jakbym go przytrzymał, więc go wypuściłem. Szukajcie go sami i podziękujcie panu posłowi
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
- Tak, złapałem sk🤬iela, ale pan poseł wymyślił takie mądre prawo, że panowie by mnie zamknęli jakbym go przytrzymał, więc go wypuściłem. Szukajcie go sami i podziękujcie panu posłowi

podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

Polska... oczywiście gdyby burmistrz był np. pedałem to by go nie ruszyli bo prześladowanie itp itd

A biedny złodziejaszek dostanie jeszcze odszkodowanie. A potem tylko będzie brakowało wpisania kradzieży jako zawód (chociaż to już jest, tylko pod trochę inną nazwą)

złodziejowi nic nie zrobią , bo jakby go zamknęli to by się domagał odszkodowania za uprowadzenie i przetrzymanie

BongMan to w pl byś poszedł siedzieć za "utrudnianie pracy policji", albo za pomaganie podejrzanemu w ucieczce.... >,>
No chyba że nagle okazało by się że naprawdę skutecznie wspierasz finansowo program socjalny skierowany do rodzin policjantów...
No chyba że nagle okazało by się że naprawdę skutecznie wspierasz finansowo program socjalny skierowany do rodzin policjantów...

Złodzieje, gw🤬ciciele, pedofile i inne zbiry nie powinny mieć żadnych praw k🤬a, ale tak to niestety jest.
Tak samo zasada samoobrony- w Ameryce możesz c🤬ja zap🤬lić, ale w Polsce musisz przestrzegać tego, że możesz używać różnych środków do samoobrony wręcz proporcjonalnych do stopnia zagrożenia.
Tak samo zasada samoobrony- w Ameryce możesz c🤬ja zap🤬lić, ale w Polsce musisz przestrzegać tego, że możesz używać różnych środków do samoobrony wręcz proporcjonalnych do stopnia zagrożenia.
Widziałem to w tv jakiś czas temu. Gość trochę źle zrobił. Mógł mu bardziej doj🤬 i zostawić w tym lesie. Tylko mu zapowiedzieć, że następne spotkanie będzie jeszcze mniej miłe dla złodzieja. Na c🤬j go na posterunek zawoził?! Sam się w kłopoty wj🤬.
Jakby tego nie zrobił to by dostał za to że chciał wyłudzić odszkodowanie

Łykacie znowu jak pelikany. To przykre. To tylko świadczy o poziomie inteligencji.

To moj kraj taki piekny, gdzie kazdy przestepca jest chroniony przez prawo, gdzie ewidentnie winnemu przysluguje domniemanie niewinnosci, a gdzie pijanych rowerzystow i nie placavych alimentow wsadza sie za kratki, to jest Polska !!
BongMan napisał/a:
Chciałbym złapać kiedyś mordercę rodziny posła. Powiedziałbym potem policji:
- Tak, złapałem sk🤬iela, ale pan poseł wymyślił takie mądre prawo, że panowie by mnie zamknęli jakbym go przytrzymał, więc go wypuściłem. Szukajcie go sami i podziękujcie panu posłowi![]()
To byś poszedł siedzieć za pomoc i współudział...