👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Polska... oczywiście gdyby burmistrz był np. pedałem to by go nie ruszyli bo prześladowanie itp itd

A biedny złodziejaszek dostanie jeszcze odszkodowanie. A potem tylko będzie brakowało wpisania kradzieży jako zawód (chociaż to już jest, tylko pod trochę inną nazwą)

złodziejowi nic nie zrobią , bo jakby go zamknęli to by się domagał odszkodowania za uprowadzenie i przetrzymanie

BongMan to w pl byś poszedł siedzieć za "utrudnianie pracy policji", albo za pomaganie podejrzanemu w ucieczce.... >,>
No chyba że nagle okazało by się że naprawdę skutecznie wspierasz finansowo program socjalny skierowany do rodzin policjantów...
No chyba że nagle okazało by się że naprawdę skutecznie wspierasz finansowo program socjalny skierowany do rodzin policjantów...

Jakby tego nie zrobił to by dostał za to że chciał wyłudzić odszkodowanie

Łykacie znowu jak pelikany. To przykre. To tylko świadczy o poziomie inteligencji.

To moj kraj taki piekny, gdzie kazdy przestepca jest chroniony przez prawo, gdzie ewidentnie winnemu przysluguje domniemanie niewinnosci, a gdzie pijanych rowerzystow i nie placavych alimentow wsadza sie za kratki, to jest Polska !!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie