W tamtym roku odwiedziłem kumpla w jego firmie z racji, że dawno się nie widzieliśmy. Akurat szczęśliwy traf chciał, że przytoczyła się też sąsiadka z osiedla, babcia ziomka i zaczęła nawijać. Kumpel to wszystko nagrał na dyktafon w telefonie, a ja zmontowałem poniższy filmik, który obejmuje najciekawsze jej sentencje. Co jak co ale dobrze gada, choć po wypowiedzi słychać, że prosta kobieta. Tyle prawd życiowych i to takich na czasie

Pomyślałem, że może się Wam spodobać
Swoją drogą to mogłem jej piwo w realu wtedy postawić
Zwroty akcji: 0:41- opowieści o pracy na kuchni i k🤬iszcze z ejcem; 2:08 opowiada o swoim wnuczku

2:29 opcja z psami- w tym czasie uciekł ktoś z chełmskiego więzienia. 3:00 "pamiętajcie panowie pijcie deko pod rozum i kiełbasę"
Miłego słuchania Sadole
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-08-21, 3:26
Rozmowa dobra, a ostry na końcu jeszcze jeszcze lepszy. Piwo
konto usunięte
2012-08-21, 14:34
teraz dają jak wody... haha
Straciłam 4 minuty na mądrości z wyp🤬dówa.. Dzięki! Zrozumiałam, ze nie mogę marnować tak życia, wyłączam komputer i idę na spacer!
konto usunięte
2012-08-21, 14:45
takie babcie sa najgorsze zamiast poczestowac bigosem czy schaboszczakiem jak babcia prawdziwa to pierdzieli od rzeczy nawalona pewnie chodzi do kosciola i zostawia tam 100 w plikach banknotow i chodzi w mocherku napita krwia chrystusa
Znamy już to Panią
podpis użytkownika
Garbate nosy w atmosferę
konto usunięte
2012-08-21, 15:18
konto usunięte
2012-08-21, 15:18
Trochę męczy kota...
konto usunięte
2012-08-21, 15:33
Dobrze gada, nie gada źle
konto usunięte
2012-08-21, 16:57
minus za tego pedała ostrego na końcu
Starość jest straszna. Szkoda, że część ludzi uważa za święte prawdy życiowe porozbijany bełkot potwornie prostej baby przeżartej miażdżycą. No cóż jak dla was to normalna rozmowa z babką to chciałbym zobaczyć u was święta (ze 20 takich tytanów intelektu jakby ze sobą dyskutowało)
W sumie gada od rzeczy, ale siemszne teksty wali:D "dają jak wody" "skarpety śmierdzą jak zdechłe myszy" czy nawet o tej krowie co się w sianie wytrzepie:D smiesznie się takich ludzi słucha i w sumie tylko tyle;) piwko.
konto usunięte
2012-08-22, 12:37
hahahahaha a skarpety smierdza jak zdechle myszy