No i już na gwarancji nie przyjmą.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Przecież to ten typ z kamerką ją popchnął. A zmywarka całkiem niezła

Riikko napisał/a:
slabe ogniwo bierze sie na tyly, nie na przod na zwiadowce...
Dobrze że autor nie zna tej zasady bo byśmy nie mogli tego oglądać 🙂
tars napisał/a:
Przecież to ten typ z kamerką ją popchnął.
Nie pchnął, sama się sp🤬oliła.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Trasa fajna, rowerzystka z twarzy też niczego sobie tylko te nóżki jak patyczki trącą anatorszczyzną

Riikko napisał/a:
slabe ogniwo bierze sie na tyly, nie na przod na zwiadowce...
Przecież jechało z tyłu.
Gdyby nie wytrąciło jej z równowagi mogłaby się nie ztoczyć
213213 napisał/a:
Dejen to ukraińskie imie?
On się jej pyta Esta bien ? - czy w porządku. Hiszpański.
Potem mowi -tranquilo- nie przejmuj się.
Niestety nie Ukraińcy.
213213 napisał/a:
Dejen to ukraińskie imie?
Nie. Ona mówi że mu da jak wrócą do domu.
tak z doświadczenia: jak jedziecie długo w dół po wertepach to trzeba obniżyć siodełko, dlatego ta memła się wydupcyła, bo miała je za wysoko jak na jazdę w dół xD
Pomylić pedały gas hamulec w samochodzie - no jeszcze jakoś to zrozumiem (naciąganie ale zrozumiem). Ale żeby w rowerze...
Sławomir1313 napisał/a:
tak z doświadczenia: jak jedziecie długo w dół po wertepach to trzeba obniżyć siodełko, dlatego ta memła się wydupcyła, bo miała je za wysoko jak na jazdę w dół xD
Nie tylko jak się jedzie długo w dół. Ogólnie przy zjeździe obnizasz siodełko aby mieć środek ciężkości niżej i moc go wysunąć do tył nad tylne koło. Dlatego na takie trasy absolutnym " must have" jest regulowana sztyca. Naciskasz guziczek i siodełko w dół.....
Ten rower też raczej takie ale trzeba umieć z tego korzystać.
Druga sprawa to niepotrzebne hamowanie i wytracenie prędkości. Na rowerze efekt zyroskopowy stabilizuje i nie zdarzyło mi się wywrócić jak jechałem szybciej - za to miałem niebezpieczne sytuacje jak bardzo zwolniłem w takim terenie. Dobrze jest tak jechać takie miejsca aby mieć opcje wywracania się "pod górę" stoku anie w dół.
[ Dodano: 2025-02-27, 10:53 ]
W pewnym momencie na filmie widać, że jest w rowerze regulowana sztyca-siodełko jest jednak w górnej pozycji