📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu

No cóż, dla niektórych ważniejsze od sumiennej pracy u podstaw jest brutalny patos.

PANxxxBDSM napisał/a:
Dla jednych są bohaterami, dla innych bandziorami.
Kwestia jest taka czy Ci, dla których są bandziorami są wstanie przedstawić dokumenty zwiadowcze np. sowieckie albo nazistowskie, które mówią o tym że wyklęci na poważnie coś zrobili.
Oczywiście pomijam takie ścierwa jak Grzegorz.C, które przychodzą i trollują bo albo mają smutne życie albo ktoś im za to płaci.
@Up
Dostrzegam w twoich słowach siłę argumentu
A dostosowując się do twojego języka to ty to nawet ścierwem nie jesteś..
Użyłbym raczej określenia "ochłap"
Dostrzegam w twoich słowach siłę argumentu

A dostosowując się do twojego języka to ty to nawet ścierwem nie jesteś..
Użyłbym raczej określenia "ochłap"

Wrzucałem ostatnio źródła historyczne na temat wyklętych ale niestety, nikt z fanbojów NSZ i innych nie raczył się ustosunkować tj prawdopodobnie nie raczył się nawet z nimi zapoznać. Można więc ich olać- szczekają pieski o źródła a kiedy je dostają nie chce im się ich nawet poczytać.

Dexter37 napisał/a:
Wrzucałem ostatnio źródła historyczne na temat wyklętych ale niestety, nikt z fanbojów NSZ i innych nie raczył się ustosunkować tj prawdopodobnie nie raczył się nawet z nimi zapoznać. Można więc ich olać- szczekają pieski o źródła a kiedy je dostają nie chce im się ich nawet poczytać.
I po co kłamać?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie