podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Musi ostro klepać skoro akceptują takie sponiewieranie w miejscach publicznych oby się naćpać
Bardziej bym stawiał, że nie ogarniają klepy. Mało doświadczeni, naćpali się mocnym dragiem. I takie efekty
Wątpię, żeby ktoś publicznie chciał się tak sponiewierać, za jakąkolwiek cenę
Wstyd i blamaż w rodzinie, pracy, wśród sąsiadów
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Musi ostro klepać skoro akceptują takie sponiewieranie w miejscach publicznych oby się naćpać
Przecież to logiczne że skoro ostro klepie to ostatnie co cie obchodzi to co się dzieje dookoła xD
Bardziej bym stawiał, że nie ogarniają klepy. Mało doświadczeni, naćpali się mocnym dragiem. I takie efekty
Wątpię, żeby ktoś publicznie chciał się tak sponiewierać, za jakąkolwiek cenę
Wstyd i blamaż w rodzinie, pracy, wśród sąsiadów
No tak albo niedoświadczeni albo mocny towar. Ale skoro się przewracasz i dalej ciągniesz bucha to chyba towar jest tego warty, że mają tak wyj🤬e na otoczenie 😀 ciekawe co to za shit
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Co tam jarają? Też bym spróbował, ale w domu.
Efekty przypominają syntetyczne kanabinoidy, które młodzi u nas jarali lata temu.
No tak albo niedoświadczeni albo mocny towar. Ale skoro się przewracasz i dalej ciągniesz bucha to chyba towar jest tego warty, że mają tak wyj🤬e na otoczenie 😀 ciekawe co to za shit
Wydaje się, że mają trzeźwość umysłu, ale ciało nie panuje. Stąd te dziwne zachowania ruchowe.
Efekty przypominają syntetyczne kanabinoidy, które młodzi u nas jarali lata temu.
Masz rację to maga być kanabinoidy miałem tak po fake haszu, ziomek mi dał zajarać z lufki mówił że to prawdziwy nie dał mi powąchać tylko dawaj szybko jaramy i co z jakimś opóźnieniem mnie jęło zdarzyłem wyjść że schodów i klatki mówię że nic nie czuje żebym był zjarany wyszedłem za blok i mnie tak jebło że obraz mi się trząsł i wydłużał i oddalał, do domu miałem z minute na pieszo do klatki to szedłem w takim stanie na macanke trzymałem się ściany podłogi skrzynek z gazem i tak szedłem z 40min wstyd w c🤬j dobrze ze było już późno to nie było wstydu przed sąsiadami ale moralniak był w tym stanie i tak nic praktycznie nie widziałem tylko światło latarni i słychać było ziomka co mi to dał zajarać jego śmiech bo pompę miał że mnie dobrą,stały Jaracz tego sytuacją w tym czasie niszczy głowę te fake hasz ludzie różne problemy mieli psychiczne ja już, tego gówna więcej nie wzięłam.
Ta pierwsza laska w windzie, to niekoniecznie mogą być dragi czy alko. Nerwica lękowa, fobie społeczne, ja tak czasem mam, gdy wyjdę z roboty po 8 godzinnym kontakcie z totalnymi debilami i próbuję się uspokoić
Widzę że kolega też pracuje z kierowcami tirów. Współczuję.