e-papierosy uzupełniają narkotykami.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:26
🔥
Zderzenie z lampą
- teraz popularne
Musi ostro klepać skoro akceptują takie sponiewieranie w miejscach publicznych oby się naćpać
SlimShady napisał/a:
Musi ostro klepać skoro akceptują takie sponiewieranie w miejscach publicznych oby się naćpać
Bardziej bym stawiał, że nie ogarniają klepy. Mało doświadczeni, naćpali się mocnym dragiem. I takie efekty
Wątpię, żeby ktoś publicznie chciał się tak sponiewierać, za jakąkolwiek cenę
Wstyd i blamaż w rodzinie, pracy, wśród sąsiadów
SlimShady napisał/a:
Przecież to logiczne że skoro ostro klepie to ostatnie co cie obchodzi to co się dzieje dookoła xD
Ta pierwsza laska w windzie, to niekoniecznie mogą być dragi czy alko. Nerwica lękowa, fobie społeczne, ja tak czasem mam, gdy wyjdę z roboty po 8 godzinnym kontakcie z totalnymi debilami i próbuję się uspokoić
Zwłaszcza dwie pierwsze śliczne. Szkoda tylko że już wycięte z życia. Nawet nie mówię "bezmózgie" bo mogły oryginalnie mózg posiadać, tylko dały się złapać na "choć raz spróbuj, co ci szkodzi?".
TwójCzarnyPan napisał/a:
Co tam jarają? Też bym spróbował, ale w domu.
Efekty przypominają syntetyczne kanabinoidy, które młodzi u nas jarali lata temu.
Geraldinio napisał/a:
Ta pierwsza laska w windzie, to niekoniecznie mogą być dragi czy alko. Nerwica lękowa, fobie społeczne, ja tak czasem mam, gdy wyjdę z roboty po 8 godzinnym kontakcie z totalnymi debilami i próbuję się uspokoić
Widzę że kolega też pracuje z kierowcami tirów. Współczuję.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie