Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
TwójCzarnyPan 2025-02-20, 22:33 3
Co tam jarają? Też bym spróbował, ale w domu.
Zgłoś
SlimShady 2025-02-20, 22:37 2
Musi ostro klepać skoro akceptują takie sponiewieranie w miejscach publicznych oby się naćpać

podpis użytkownika

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
Driver19cm 2025-02-20, 22:42 16
SlimShady napisał/a:

Musi ostro klepać skoro akceptują takie sponiewieranie w miejscach publicznych oby się naćpać

Bardziej bym stawiał, że nie ogarniają klepy. Mało doświadczeni, naćpali się mocnym dragiem. I takie efekty

Wątpię, żeby ktoś publicznie chciał się tak sponiewierać, za jakąkolwiek cenę

Wstyd i blamaż w rodzinie, pracy, wśród sąsiadów

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
chada 2025-02-20, 22:44 15
SlimShady napisał/a:

Przecież to logiczne że skoro ostro klepie to ostatnie co cie obchodzi to co się dzieje dookoła xD
Zgłoś
SlimShady 2025-02-20, 22:46 7
Driver19cm napisał/a:

Bardziej bym stawiał, że nie ogarniają klepy. Mało doświadczeni, naćpali się mocnym dragiem. I takie efekty
Wątpię, żeby ktoś publicznie chciał się tak sponiewierać, za jakąkolwiek cenę
Wstyd i blamaż w rodzinie, pracy, wśród sąsiadów

No tak albo niedoświadczeni albo mocny towar. Ale skoro się przewracasz i dalej ciągniesz bucha to chyba towar jest tego warty, że mają tak wyj🤬e na otoczenie 😀 ciekawe co to za shit

podpis użytkownika

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
Geraldinio 2025-02-20, 22:48 22
Ta pierwsza laska w windzie, to niekoniecznie mogą być dragi czy alko. Nerwica lękowa, fobie społeczne, ja tak czasem mam, gdy wyjdę z roboty po 8 godzinnym kontakcie z totalnymi debilami i próbuję się uspokoić

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
Tom99pl 2025-02-20, 23:07 33
Ale suki dobre
Zgłoś
JoSeed 2025-02-21, 0:31 7
Podobni do filadelfijskich zombie...

Zgłoś
majeńka 2025-02-21, 2:44 3
Zwłaszcza dwie pierwsze śliczne. Szkoda tylko że już wycięte z życia. Nawet nie mówię "bezmózgie" bo mogły oryginalnie mózg posiadać, tylko dały się złapać na "choć raz spróbuj, co ci szkodzi?".

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
Shaogoth 2025-02-21, 3:08 3
TwójCzarnyPan napisał/a:

Co tam jarają? Też bym spróbował, ale w domu.

Efekty przypominają syntetyczne kanabinoidy, które młodzi u nas jarali lata temu.
Zgłoś
Rangraf 2025-02-21, 3:37
SlimShady napisał/a:

No tak albo niedoświadczeni albo mocny towar. Ale skoro się przewracasz i dalej ciągniesz bucha to chyba towar jest tego warty, że mają tak wyj🤬e na otoczenie 😀 ciekawe co to za shit

Wydaje się, że mają trzeźwość umysłu, ale ciało nie panuje. Stąd te dziwne zachowania ruchowe.
Zgłoś
Patryk91 2025-02-21, 4:22 13
Shaogoth napisał/a:

Efekty przypominają syntetyczne kanabinoidy, które młodzi u nas jarali lata temu.

Masz rację to maga być kanabinoidy miałem tak po fake haszu, ziomek mi dał zajarać z lufki mówił że to prawdziwy nie dał mi powąchać tylko dawaj szybko jaramy i co z jakimś opóźnieniem mnie jęło zdarzyłem wyjść że schodów i klatki mówię że nic nie czuje żebym był zjarany wyszedłem za blok i mnie tak jebło że obraz mi się trząsł i wydłużał i oddalał, do domu miałem z minute na pieszo do klatki to szedłem w takim stanie na macanke trzymałem się ściany podłogi skrzynek z gazem i tak szedłem z 40min wstyd w c🤬j dobrze ze było już późno to nie było wstydu przed sąsiadami ale moralniak był w tym stanie i tak nic praktycznie nie widziałem tylko światło latarni i słychać było ziomka co mi to dał zajarać jego śmiech bo pompę miał że mnie dobrą,stały Jaracz tego sytuacją w tym czasie niszczy głowę te fake hasz ludzie różne problemy mieli psychiczne ja już, tego gówna więcej nie wzięłam.
Zgłoś
pSTANLEY 2025-02-21, 7:55 6
Geraldinio napisał/a:

Ta pierwsza laska w windzie, to niekoniecznie mogą być dragi czy alko. Nerwica lękowa, fobie społeczne, ja tak czasem mam, gdy wyjdę z roboty po 8 godzinnym kontakcie z totalnymi debilami i próbuję się uspokoić

Widzę że kolega też pracuje z kierowcami tirów. Współczuję.
Zgłoś
pawelns1 2025-02-21, 8:33 1
SlimShady napisał/a:

oni chyba nie wiedzieli że ich tak wyp🤬oli z trampek...ale już wiedzą
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie