Dwuletnia dziewczynka narobiła w pieluchę, 10cio miesięczny pan wilk, który akurat został zabrany z klatki na spacer, chciał pomóc ją przebrać, lecz nie spodobało się to uczestnikom spaceru.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-05-10, 10:29
mial ochote na młodą foczkę
gratulacje dla właściciela za brak kagańca... na takie psy powinny być testy IQ robione dla właścicieli o większym progu niż IQ słoika ogórków.
~DMT
2014-05-10, 11:32
konto usunięte
2014-05-10, 11:57
Bym walczył o takie odszkodowanie, że musieliby posprzedawać wszystkie żyrafy na publiczne egzekucje, żeby mi się wypłacić. Tak, jestem Polakiem!
konto usunięte
2014-05-10, 12:33
Człowiek wilkowi nie rózny, bo ludzi jest z 7,3miliarda, a wiló może z niecały miioln jak nie mniej
@up dopiero wstałeś czy jeszcze się nie położyłeś?
Babcię widocznie zjadł już wcześniej.
konto usunięte
2014-05-10, 14:11
konto usunięte
2014-05-10, 14:57
obydwoje są tutaj winni ale tak serio to bardziej matka, dlaczego? To ona pilnuje dziecko i to ona szła z dzieckiem, wilk siedział w jednym miejscu i sie nie poruszał, wieć to matka podeszła z dzieckiem do wilka. To tak jak ja bym biegł i wpadł na kogoś od tył€ i miał pretensje, że on tam stał.....
~DMT
2014-05-10, 14:57
konto usunięte
2014-05-10, 15:09
Kaganiec jest potrzebny jak nie ma smyczy. Nie wyobrażam sobie, żeby kazać właścicielom wszystkich psów większych od szczura zakładać im kagańce. Tylko, że trzeba uważać wtedy co się znajduje w jego zasięgu, a tutaj babka się zagapiła w telefon.