Dwuletnia dziewczynka narobiła w pieluchę, 10cio miesięczny pan wilk, który akurat został zabrany z klatki na spacer, chciał pomóc ją przebrać, lecz nie spodobało się to uczestnikom spaceru.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:15
gratulacje dla właściciela za brak kagańca... na takie psy powinny być testy IQ robione dla właścicieli o większym progu niż IQ słoika ogórków.
Bym walczył o takie odszkodowanie, że musieliby posprzedawać wszystkie żyrafy na publiczne egzekucje, żeby mi się wypłacić. Tak, jestem Polakiem!
Człowiek wilkowi nie rózny, bo ludzi jest z 7,3miliarda, a wiló może z niecały miioln jak nie mniej
obydwoje są tutaj winni ale tak serio to bardziej matka, dlaczego? To ona pilnuje dziecko i to ona szła z dzieckiem, wilk siedział w jednym miejscu i sie nie poruszał, wieć to matka podeszła z dzieckiem do wilka. To tak jak ja bym biegł i wpadł na kogoś od tył€ i miał pretensje, że on tam stał.....
Kaganiec jest potrzebny jak nie ma smyczy. Nie wyobrażam sobie, żeby kazać właścicielom wszystkich psów większych od szczura zakładać im kagańce. Tylko, że trzeba uważać wtedy co się znajduje w jego zasięgu, a tutaj babka się zagapiła w telefon.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie