👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:14
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@up
co się tak spinasz? napij się melissy... Berlusconi ostro po bandzie jedzie, pewnie, że mu wolno, ale jako premier nie powinien, ten gość reprezentuje jedno z najważniejszych państw europejskich... choć może taki gość dobrze reprezentuje włochów
co się tak spinasz? napij się melissy... Berlusconi ostro po bandzie jedzie, pewnie, że mu wolno, ale jako premier nie powinien, ten gość reprezentuje jedno z najważniejszych państw europejskich... choć może taki gość dobrze reprezentuje włochów

yatoya napisał/a:
po to są one! po to one są!
są po to one! one są po to!
Z tego co się orientuje to obecnie te obowiązki w Polsce nie pełni premier tylko przewodniczący partii Samoobrona.

eeee to jest nic...u nas jest takie jeden co jest Premirem i r🤬a 40 milionów ludzi...to jest sztuka!!
chciałeś powiedzieć że był taki człowiek. Jarek już nie jest premierem.

Lepper był wicepremierem, do takich osób zwraca się "Panie premierze" ergo r🤬ał jako premier!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie