Bralko chyba tego smikielka na ogonie, z tego co widzialem, wszystkie helikopterki to maja, ale moge sie mylic nie jestem expertem o.O
To jest w układzie Kamowa więc ogonowe jest niepotrzebne
[ Dodano: 2024-11-18, 17:22 ]
Z perspektywy 700h na samolotach i 1000 na helikopterach, samolot bywa kapryśny, ale do wiroplata zawsze na pan, nie ma żartów
U nas w Europie są bzdurne zakazy i m.in. ludzie mają zakazane latać.
Ale dobrze gada, u nas tym życiowym miernotom marzy się już aby ludziom odebrać uprawnienia nawet do prowadzenia samochodu. Jeszcze trochę i będą potrzebni dyplomowani fachowcy od wycierania dupy.
Jakaś wada konstrukcyjna. To generalnie jest fajna zabawka i wcale nie jest bardziej niebezpieczna niż quad. W Australii takim czymś dzieciaki do szkoły latają. U nas w Europie są bzdurne zakazy i m.in. ludzie mają zakazane latać. Przypomnijcie sobie, co w waszym dzieciństwie było wolno i co może dzisiejsza młodzież. Wszystko było dozwolone. Nawet jazda po pijaku niezarejestrowanym motocyklem po kolejny alkohol. Oby nie dać się złapać, a nat jak złapali to często obywało się bez jakichś mandatów niebotycznych, odpowiednio na posterunku pouczyli. Dziś za 0,3 promila, czy idiotę na przejściu mogą złamać tobie i całej rodzinie w kilka chwil życie, karierę.
Ja z kolegami jeździliśmy na dachu syrenki a miałem 16 lat.
Nie płacz alkoholiku. Jak wytrzeźwiejesz przestaniesz widzieć australijskie dzieci latające helikopterami do szkoły.
ale on ma rację. stalismy się społeczeństwem totalitarnym.
Dzieło afrykańskiego inżyniera - drewniana konstrukcja, 4 sztachety nad głową się kręcą
To jest ta subtelna różnica między człowiekiem a murzynem
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie