Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:25
Żul spod Lidla
Mieszczuch • 2014-10-21, 16:22
2 dobre, zasłyszane ostatnio przeze mnie dowc🤬y poleciały w "Było.pl", więc zmuszę się do napisania pewnej historii, która spotkała mnie jeszcze w okresie wakacyjnym.

Owe zdarzenie miało miejsce pod jednym z Lidli.

Podchodzi do mnie nieumyty i jebiący jegomość w przerwie piknikowania pod dyskontem z innymi żulami. Staje przede mną fejs tu fejs i zaczyna:
Ż: Witam szefie, będę szczery, nie chce na alkohol (w głębi duszy sobie myślę, jednocześnie powstrzymując bełta od smrodu: no pewnie, że nie chcesz, bo już nachlany łazisz od rana, przydałoby sie coś na ząb)
Ja: Dobra, wejdę i Ci kupie jakiś chleb, obkład.
Ż: Chleb już mam, kup mi jakieś gołąbki.
Ja: Że co k🤬a/proszę (nie pamiętam dokładnie)? Ja Cię chcę nakarmić a Ty wybrzydzasz?
Ż: No dobra, to jakieś śledzie chociaż...

Oczywiście po tym tekście jedyne co mu pozostało, to nadzieja, że kiedykolwiek je ode mnie dostanie
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
CbK 2014-10-21, 16:27 12
Społeczeństwo biednieje, skoro nawet bezdomnych nie stać na łososia w sosie śmietanowym...
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-21, 16:45 247
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mazin 2014-10-21, 17:01 36
Facet chciał konkretne rzeczy - miał smaka na gołąbki i śledzia. Gdybyś miał rzeczywistą chęć mu pomóc, to kupiłbyś mu i jedno i drugie. I do tego ze dwa browary, właśnie za to zdecydowanie. I ze dwie bułki. A ty posępiłeś, postawiłeś się w pozycji boga i nic mu nie dałeś. I jeszcze się tym pochwaliłeś. Urocze.
Zgłoś
jedrzej152 2014-10-21, 17:04
@mazin ja na przykład z zasady biednym nie daję, nie dlatego że wychodzę z założenia, że mógłby taki iśc do pracy - po prostu sam nie mam xd
Zgłoś
BongMan 2014-10-21, 17:08 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
NWC 2014-10-21, 17:15 14
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-21, 17:37 12
Kto ci mówi o dawaniu kasy? Tu była konkretna gadka o żarciu. Jak cie kiedyś jebnie taka sytuacja życiowa, że w kieszeni dwa grosze a cały dobytek to to, co nosisz na sobie - zmienisz zdanie. I wierz mi, że czasem wystarczy miesiąc, by życie się odmieniło. Ja wiem co to głód, wiem co to kac telepawka. Jak ktoś grzecznie prosi dokładam się do tej nalewki nawet. Jakieś żarcie zawsze kupię, nie jestem wielkim filantropem. Ale na 2 bułki, jakąś konserwę i pomidora przeważnie mnie stać. A te całe żule według was często mają więcej do powiedzenia niż 99% użytkowników tego forum. Często to ludzie wykształceni, na poziomie. Przerosła ich baba, system itd.
Zgłoś
Mieszczuch 2014-10-21, 17:37 46
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-21, 17:47 13
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-21, 18:10 7
Mieszczuch- zajebiście, że chciałeś mu kupić chleb do chleba, który już miał.
Zgłoś
Mieszczuch 2014-10-21, 18:16 19
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-21, 19:14 8
Zgłoś
BongMan 2014-10-21, 22:13 2
Swoją drogą dzisiaj mnie uderzył pewien fakt, którego wcześniej nie zauważyłem. W Anglii w Lidlu wszystko jest wyraźnie tańsze niż w innych, angielskich, dużych sklepach jak Tesco, Morrison albo Sainsbury. Zastanawiam się dlaczego i po co... Czy to do jakiego kraju należy Lidl ma na to wpływ? To było pytanie retoryczne, ale jak myślicie - dlaczego?
Zgłoś
kih0n 2014-10-22, 1:20 7
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem