Dzień z życia jegomościa o pseudonimie "Kret". Pomimo żulerskiego trybu życia, jestem przekonany że spuscił by wp🤬l zdecydowanej większości użytkowników sadistica
Konto usunięte
2013-01-29, 18:17
Kondycja ok, ale mam nadzieję że jest bezpłodny.
Oczywiście renta za alko jest...
Te kopnięcia na koniec jak na żula dobre. Nie staje na palcach nogi podporowej, trzyma względną równowagę. Wyprowadza najpierw kolano potem kopniecie. K🤬a z Najmanem go na początek kariery
Konto usunięte
2013-01-29, 18:25
Mistrz pijanej piesci !
Kolejny świetny przykład patologii która nadaje się wyłącznie do zagazowania. Lubię ludzi ogólnie, ale na takich patrzeć nie mogę.
jako ze jest sesja i mam w c🤬j roboty to obejrzalem caly
Konto usunięte
2013-01-29, 18:39
Do roboty! Na 8 godz 5-6 dni w tyg. A nie z zapomogi życ i udawać kozaka na jeden strzał. Dzieci w szkołach pompki czy inne WFowskie rzeczy tez potrafią robic. Racja ze jak na swoj stan to fizycznie wytrzymuje. Tak ze jak wczesniej mowiłem do roboty. Bo jeszcze moga być z chłopa ludzie.
Konto usunięte
2013-01-29, 18:40
z definicji pener ! a ten drugi, jego przydupas to już całkiem... 14:45 - epic
Zalatuje fejkiem. Koleś ma ogolone pachy.
haqer napisał/a:
Czego innego spodziewać się po Nowej Hucie
. Cieszę się, że chcą się oddzielić od Krakowa. Powinni im jeszcze p🤬lnąć taki mur jak w 13 dzielnicy a na końcu wysadzić w p🤬du. Centrum patologii.
niezłą patologie to ty masz w domu skoro takie rzeczy wypisujesz
huta jest różnorodna jak sam kraków są lepsze i gorsze osiedla jak wszędzie . a że huta chce się odciąć od krakowa to dla tego że ją dyma na kasę i nic na hutę nie daje z tego co słyszałem a tylko bierze kasę .
Konto usunięte
2013-01-29, 18:49
Rozumiem, że wyznacznikiem zewnętrznie postrzeganego sukcesu jest możność spuszczenia komuś wp🤬lu. No pierwszorzędne podejście do samorealizacji.
Z drugiej strony to nadal jest menel, co z tego że wysportowany. Są ludzie osiągający sukcesy w różnych dziedzinach, bardziej wysportowani od niego, a Ty promujesz menela wręcz jak autorytet. Po pewnym czasie zmeneli się w klasyczny sposób i będzie ciężarem dla innych-finansowym i estetycznym (nie uważam spotkań z menelami za coś przyjemnego). Do tego ma córkę która żyje też pewnie z zasiłku i ma sp🤬olone dzieciństwo bo ma tatusia menela. No klasa, ale koleś umie robić pompki na jednej ręce więc wybaczmy mu resztę.
za mało ku**a..... ku**a!
haras1991 napisał/a:
Ja jak paliłem szlugi to nie mogłem zrobić przysiadu i podnieść się bez zawrotów głowy w trakcie palenia a ten p🤬lony co wyprawia
Bo herbatnik jesteś.