Dzień z życia jegomościa o pseudonimie "Kret". Pomimo żulerskiego trybu życia, jestem przekonany że spuscił by wp🤬l zdecydowanej większości użytkowników sadistica
Odbiegne od głównego wątku, ale co to za gitarka w tle? : D
Konto usunięte
2013-01-29, 21:15
Powiem chamsko, ale cóż...zwykła menelska k🤬a a nie "ciekawy jegomość". Córkę ma, na oczy nie widział, tryb życia, chlanie i dawanie po mordzie. Właśnie po to trenuję, z uwagi na takiego ścierwo. Chodzi taka k🤬a po ulicy i zaczepia ludzi, widać to po nim, że zaczepia spokojnych ludzi. Gibie się jak orangutan, kozak j🤬y. Chciałbym wejść z takim do ringu, bo na ulicy to bym się bał bić. Nie wiem, jeśli bym nie musiał ratować się sam, czy kobiety, to chyba nigdy bym nie sprowokował ulicznej bójki. C🤬j, że to nieważne, piwa nie będzie.
Konto usunięte
2013-01-29, 21:44
Gosciu lajtowy ;D koles jest typem kozaczka ale zna limity
Jakie to dokladnie osiedle ? gdzies obok kolorowego ?
Konto usunięte
2013-01-29, 21:51
piwko plus nalewka, mmmm ! konkret napój
Co to za nuta leci w tle?
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
No i marnuje się talent...... filozof........ bez dziury w dupie chciałby się urodzić......
I srać chyba nosem...
Hoho, kolejny z zasadami. ja p🤬le.
Mama córe dwanaście lat, której nie widziałem od 13
styl pijanego mistrza
Konto usunięte
2013-01-29, 23:43
Jak dla mnie to frajer i śmieć! W zeszłym roku sk🤬iłem podobnego cwaniaka i jedyne czego żałuje, to że rozj🤬em se rękę na jego mordzie! Kozak jak c🤬j nawet ręką nie zdążył machnąć, nienawidzę takich śmieci, którzy zaczepiają innych , bo się najebią winiaczem i wydaje im się, że są panami świata! P🤬li o szacunku do matki, jak by szanował matkę, to by żulem nie był i jeszcze do tego chwali się, że ma 12letnią córkę, której 12 lat nie widział! Prawdziwy mężczyzna z zasadami... Piwa nie będzie!
Ale spinacie dupy tacy ludzie byli i będą i k🤬a nic tego nie zmieni mi akurat nie przeszkadzają, chlają sobie ich sprawa nie moja, taką sobie drogę życie wybrał i nią drepcze.Sam kiedyś sporo chlałem i zresztą dalej lubię się dobrze naj🤬 a że życie nie pozwala to inna sprawa.
w tej czerni i bieli c🤬l ma ladniejszy usmiech odemnie
Konto usunięte
2013-01-30, 0:55
Zna ktoś pierwszy jak i ostatni utwór który leci wew tle?
koks997 napisał/a:
Gosciu lajtowy ;D koles jest typem kozaczka ale zna limity
Jakie to dokladnie osiedle ? gdzies obok kolorowego ?
centrum tylko nie pamiętam która litera osiedla te z prawej jak się na rondo czyrzyńskie jedzie .
a ten sklep w którym kupowali to od dołu jak cię idzie do centrum [od tomeksu jak 153 jeździ]
Konto usunięte
2013-01-30, 2:27
Ku.wa pod koniec tego filmiku miałem juz kape od samego patrzenia na nich

kaszpirowski k.rwa mać
Pod koniec filmiku miałem juz kape od samego patrzenia na nich

Kaszpirowski czy co?