Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Zupka wieprzowo -aborcyjna
BigLebovsky • 2025-03-17, 13:21
Jeśli nie macie pod ręką świńskiego płodu,ale w pobliżu mieszka np jakaś aktywna lewaczka to można spróbować się z nią dogadać-moze akurat wybiera się do kliniki aborcyjnej. Wtedy wsad do zupy się znajdzie. Patyki to już sobie każdy jakoś tam ogarnie.

Wrzucam oba żeby był wybór.

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zmieniono 2 razy Zgłoś
Baronessa 2025-03-17, 18:51 2
Ale to mysi być nieekonomiczny w produkcji biznes...
Zabijasz maciorę w ciąży dla tych kilku świńskich płodów, z których każdy ma "mięsa" na kilka kęsów...

Nasze pOlskie dziady na wiochach po ocieleniu lochy pompują w każdego warchlaka sterydy i antybiotyki, żeby szybciej rosły i jak najwięcej przybierały na masie, a po zaj🤬iu przed sprzedażą jeszcze szprycują mięcho jakimiś roztworami z wodą, żeby zwiększyć wagę i zyski...💀
Zgłoś
Steven_Seagull 2025-03-17, 18:58 2
twojstarywsamychgaciach napisał/a:

Chinole to obrzydliwe stwory na równi z cz🤬chami. Tak jak cz🤬ch wyr🤬a wszystko, to ci wszystko zeżrą.

Mimo wszystko, wolałbym w naszym kraju przyjezdnych, którzy wszystko zjedzą, a nie tych, którzy wszystko wyr🤬ają 👌
Zgłoś
O................ń 2025-03-17, 18:58 7
Cezzar napisał/a:

Sposób na biznes
Połączenie kliniki aborcyjnej z restauracją

Kiedyś czytałem jakiegoś chińczyka chirurga-aborcjonistę (z małej), który rzeczywiście tak robił i z roboty przynosił "mięsko".
W bloku tak strasznie j🤬o podczas gotowania, że mieszkańcy chcieli dopaść i zlinczować smrodziarza. Dlatego szybko zrezygnował z kontynuowania procederu.

[ Dodano: 2025-03-17, 19:09 ]
Baronessa napisał/a:

Nasze pOlskie dziady na wiochach po ocieleniu lochy pompują ...💀

Co do reszty zgoda, ale:
1.
Młode świni to prosięta dlatego świnia się PROSI, a NIE CIELI, bo cielę to młode krowy

2. Locha to samica dzika tak samo jak np. Dorota Wellman.
Świnia, która się oprosiła i wydała młode
to MACIORA.
Zgłoś
adnkws 2025-03-17, 19:09 1
gdyby przyśnił mi się jakiś koszmar związany z jedzeniem, to wyglądałby właśnie tak.
Zgłoś
Cezzar 2025-03-17, 19:12 1
OdrobinaSadyzmyNaCodzień napisał/a:

2. Locha to samica dzika tak samo jak np. Dorota Wellman.

jprdl leżeeeeeeeeee xDˣᴰ
Zgłoś
Adis19844 2025-03-17, 19:16
Baronessa napisał/a:

Ale to mysi być nieekonomiczny w produkcji biznes...
Zabijasz maciorę w ciąży dla tych kilku świńskich płodów, z których każdy ma "mięsa" na kilka kęsów...
Nasze pOlskie dziady na wiochach po ocieleniu lochy pompują w każdego warchlaka sterydy i antybiotyki, żeby szybciej rosły i jak najwięcej przybierały na masie, a po zaj🤬iu przed sprzedażą jeszcze szprycują mięcho jakimiś roztworami z wodą, żeby zwiększyć wagę i zyski...💀

Bardziej podejrzewam że maciora była chora i ją ubili lub sama zdechła i szkoda było mięska, bo inaczej tak jak piszesz ekonomicznie bezsensu.

podpis użytkownika

Sram na ruskie onuce.
Zgłoś
Egzekutorka 2025-03-17, 19:19 1
Wojowniczka napisał/a:

No k🤬a w coca coli xd zajebisty przepis nie żałują sobie

Ja baraninę w coli moczę/marynuję, polecam
Więc cola to był jedyny składnik owego dania z filmu jaki mnie nie zdziwił i nie obrzydza

podpis użytkownika

I'm fucking crazy but I'm free
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-03-17, 20:41 1
@Administracja: zróbcie oddzielny dział na takie popapraństwa ;x
Zgłoś
Arathnmor 2025-03-17, 21:13
Może i chinole są obrzydliwi przy stole, jednak trzeba pamiętać - kto wybrzydza ten zdycha z głodu. Nie tak dawno działało to i u nas.

podpis użytkownika

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
Kurisu 2025-03-17, 21:26 1
płody płody płody, wrzucam je do gorącej wody~~
Zgłoś
BigLebovsky 2025-03-17, 21:49
Szary_Jeleń napisał/a:

@Administracja: zróbcie oddzielny dział na takie popapraństwa ;x

Kącik kulinarny 😈

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
WielebnySpawacz 2025-03-17, 22:00 1