Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Zupka wieprzowo -aborcyjna
BigLebovsky • 2025-03-17, 13:21
Jeśli nie macie pod ręką świńskiego płodu,ale w pobliżu mieszka np jakaś aktywna lewaczka to można spróbować się z nią dogadać-moze akurat wybiera się do kliniki aborcyjnej. Wtedy wsad do zupy się znajdzie. Patyki to już sobie każdy jakoś tam ogarnie.

Wrzucam oba żeby był wybór.

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zmieniono 2 razy Zgłoś
Rangraf 2025-03-18, 2:01
zajac1190 napisał/a:

Ale oni są ochydni

A czym się różni mała ryba od małego prosiaka?

[ Dodano: 2025-03-18, 02:02 ]
adnkws napisał/a:

gdyby przyśnił mi się jakiś koszmar związany z jedzeniem, to wyglądałby właśnie tak.

Czym się różni mała ryba od małej świnki?

[ Dodano: 2025-03-18, 02:03 ]
Wygląda smakowicie.
Zgłoś
winters506 2025-03-18, 8:46 2
twojstarywsamychgaciach napisał/a:

Chinole to obrzydliwe stwory na równi z cz🤬chami. Tak jak cz🤬ch wyr🤬a wszystko, to ci wszystko zeżrą.

Chinole zjedzą kiedyś ten świat.
Zgłoś
lukpogromca 2025-03-18, 10:40 1
OdrobinaSadyzmyNaCodzień napisał/a:

Kiedyś czytałem jakiegoś chińczyka chirurga-aborcjonistę (z małej), który rzeczywiście tak robił i z roboty przynosił "mięsko".
W bloku tak strasznie j🤬o podczas gotowania, że mieszkańcy chcieli dopaść i zlinczować smrodziarza. Dlatego szybko zrezygnował z kontynuowania procederu.
Co do reszty zgoda, ale:
1.
Młode świni to prosięta dlatego świnia się PROSI, a NIE CIELI, bo cielę to młode krowy
2. Locha to samica dzika tak samo jak np. Dorota Wellman.
Świnia, która się oprosiła i wydała młode
to MACIORA.

Za prawdę o Dorocie Welman, należą się dwa piwa.
Zgłoś
ROMANCEF1111 2025-03-18, 13:43
Wiedziałem że Chelsea to świnie haaaa tfuuuuuuuu
Zgłoś
anewmorning 2025-03-18, 22:53
W czasach wielkiego głodu nauczyli się wp🤬lać piach z kamieniami, więc taki płód to rarytas
Zgłoś