👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pewnie obcokrajowiec nie spodziewał się że w środku autostrady naglę się pas skończy - This is Polska :spartan:
btw kojejny film z przyszłości...
btw kojejny film z przyszłości...
zwolnił, spojrzał, .....i odjechał!!! BRAWO!!!! A nie jak wielu tych co to się zatrzymują na środku pasa i blokują przejazd bo komuś opona pękła.....
Nie wiem co się typa czepiacie - zwolnił? Zwolnił, tylko chwilę później, co więcej - to prawdziwy dżentelmen jezdni - jak się zorientował, że brzydko zrobił wpychając się przed tamtego z kamerką, to się nawet zatrzymał i go przepuścił.

Autostrada w remoncie, ale punktów poboru opłat pewnie co 10 km napchane.

"Pewnie obcokrajowiec nie spodziewał się że w środku autostrady naglę się pas skończy - This is Polska"
W niemczech tez sa takie zwezki;p ale tam sie ludzie stosuja;)
W niemczech tez sa takie zwezki;p ale tam sie ludzie stosuja;)

nie czytałem opisu i myślałem że to ruskie
ale coś mi droga znajomo wygląda, oglądam dalej a tu filmik z mojego miasta
ps. teraz dwupasmówką leci się aż do kielc
(ok. 25km) hahaha

ps. teraz dwupasmówką leci się aż do kielc

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie