Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 32 minuty temu
Zwierzęta jedzą lepiej niż ludzie
konto usunięte • 2013-06-28, 5:19
Oto skład taniego żarcia dla kota z biedronki

Tłuszczyk 4%, witaminki, rybki, mięsko, sole myneralne Żreć nie umierać. Chciałem dla porównania cyknąć zdjęcie jakiejś szynki czy parówek ale chyba nie muszę. Każdy wie że na odwrocie jest tablica Mendelejewa i nawalone 30% tłuszczu szczególnie w parówach. Kotek i piesek musi dobrze pojeść ! Żeby był duży i zdrowy ! A człowiek ? Sypnąć mu chemię i niech żre mięso z tektury. Taka oto mała paranoja. Panie premierze, jak żyć !? Skoro koty karmicie lepiej niż wyborców.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kfqcpk 2013-06-28, 5:24 45
Kocia karma nawet nie jest zła, tylko mało słona
Zgłoś
Dam.ko 2013-06-28, 7:08 6
A co ma Tusek do karmy dla kotów???
Zgłoś
Mr.Drwalu 2013-06-28, 7:16 5
Aa, siarczan cynku... Poczytaj sobie choćby o tym ala "składniku", za nim znów będziesz się jarać żarciem dla sierściuchów.
Zgłoś
BongMan 2013-06-28, 7:25 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-28, 9:01
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Dam.ko 2013-06-28, 9:43
Sierściucha w mikserze przez okno? A gdzie zdjęcia/video na sadistic?
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-28, 9:45 6
Mam dwa koty i w życiu nie nakarmiłbym ich tanim żarciem z biedronki O.o

Swoją drogą: puszka (100g) średniej klasy kociego żarcia kosztuje 0.60-1euro. Kilo kury stoi około 4 euro. Tak, karmię koty kurą i tuńczykiem. Ból dupy czas start!
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-28, 10:16
Lepiej, tylko przyprawic trzeba. Nie jadłem całej. Ale jak porównac skład, to wychodzi o niebo lepiej.
Zgłoś
dumad 2013-06-28, 11:23
Zgłoś
towerfox 2013-06-28, 13:48
Na parówkach też masz napisane 100% mięsa...
Zgłoś
bloodwar 2013-06-28, 14:24 4
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-28, 14:56
OK, skoro tak uważacie
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-28, 15:16
kocie gówno nie karma 82% wody
Zgłoś
Ratilt 2013-06-28, 15:39 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem