Oto skład taniego żarcia dla kota z biedronki
Tłuszczyk 4%, witaminki, rybki, mięsko, sole myneralne

Żreć nie umierać. Chciałem dla porównania cyknąć zdjęcie jakiejś szynki czy parówek ale chyba nie muszę. Każdy wie że na odwrocie jest tablica Mendelejewa i nawalone 30% tłuszczu szczególnie w parówach. Kotek i piesek musi dobrze pojeść ! Żeby był duży i zdrowy ! A człowiek ? Sypnąć mu chemię i niech żre mięso z tektury. Taka oto mała paranoja. Panie premierze, jak żyć !? Skoro koty karmicie lepiej niż wyborców.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kocia karma nawet nie jest zła, tylko mało słona
A co ma Tusek do karmy dla kotów???
Aa, siarczan cynku...

Poczytaj sobie choćby o tym ala "składniku", za nim znów będziesz się jarać żarciem dla sierściuchów.
konto usunięte
2013-06-28, 9:01
Sierściucha w mikserze przez okno? A gdzie zdjęcia/video na sadistic?
konto usunięte
2013-06-28, 9:45
Mam dwa koty i w życiu nie nakarmiłbym ich tanim żarciem z biedronki O.o
Swoją drogą: puszka (100g) średniej klasy kociego żarcia kosztuje 0.60-1euro. Kilo kury stoi około 4 euro. Tak, karmię koty kurą i tuńczykiem. Ból dupy czas start!
konto usunięte
2013-06-28, 10:16
Lepiej, tylko przyprawic trzeba. Nie jadłem całej. Ale jak porównac skład, to wychodzi o niebo lepiej.
Na parówkach też masz napisane 100% mięsa...
konto usunięte
2013-06-28, 14:56
OK, skoro tak uważacie
konto usunięte
2013-06-28, 15:16
kocie gówno nie karma 82% wody