Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Cytat:

Policja poszukuje ok. 30-letniego pracownika jednej z warszawskich bibliotek w związku z makabrycznym morderstwem, które zostało odkryte w środę – ustalił dziennikarz śledczy tvn24.pl. Ciało młodej kobiety z odciętą głową zostało znalezione w mieszkaniu przy ulicy Potockiej.

Z informacji dziennikarza tvn24.pl Roberta Zielińskiego wynika, że mężczyzna umówił się z kobietą na lekcję języka obcego, a później przewiózł zwłoki bez głowy do swojego mieszkania przy ulicy Potockiej. Tam zostały znalezione przez służby.

Zgłoszenie, które w środę po południu dotarło do służb nie brzmiało dramatycznie. Strażacy pojechali do niewielkiego pożaru na pierwszym piętrze w bloku przy ulicy Potockiej 60. Weszli do mieszkania po drabinie i szybko ugasili ogień. Jednak w środku natknęli się na makabryczny widok - zwłoki młodej kobiety. Ciało było związane i wsadzone do worka, a odcięta głowa znajdowała się w innym miejscu. Ze wstępnych ustaleń śledczych wynika, że pożar wywołano, aby zatrzeć ślady zbrodni.

ż🤬dowskie źródło: tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,zwloki-mlodej-kobiety-na-zoliborz...

Zgłoś
Konto usunięte 2016-02-04, 16:45 1
Powolujesz sie na tvn, ale zaznaczasz niby dowcipnie, ze to ż🤬dowskie źródło, żeby sie przypodobac Sadolom. Wspaniala hipokryzja! Sie k🤬a zdecyduj, czy jestes im wdzieczny, bo dali ci temat, czy to ż🤬dowo i nimi gardzisz!
Zgłoś
crossdressphyxia 2016-02-04, 16:48 5
kevin2000 napisał/a:

Powolujesz sie na tvn, ale zaznaczasz niby dowcipnie, ze to ż🤬dowskie źródło, żeby sie przypodobac Sadolom. Wspaniala hipokryzja! Sie k🤬a zdecyduj, czy jestes im wdzieczny, bo dali ci temat, czy to ż🤬dowo i nimi gardzisz!

A co to ma za znaczenie, jakie to źródło? Czy ż🤬dowskie, arabskie, z marsa, czy od pana Staszka zza GS-u? Jeśli to prawda, to c🤬j mnie obchodzi z jakiego źródła.

podpis użytkownika

Denied by the blind church.
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
Zgłoś
Konto usunięte 2016-02-04, 16:50 2
Mnie tez nie obchodzi,ale nie lubie, jak ktos sie probuje przypodobac kazdemu na kazdy sposob jak sprzedajna k🤬a.

Jakby napisal po prostu tvn, to c🤬j mu w dupe, ale musial napisac, ze zydowskie, zeby sie kazdemu podobalo.
Zgłoś
Konto usunięte 2016-02-04, 16:55 3
Wróżę mu długi pobyt w takiej bibliotece
Zgłoś
loveandpeace 2016-02-04, 17:01 9
kevin2000 napisał/a:

nie lubie, jak ktos sie probuje przypodobac kazdemu na kazdy sposob jak sprzedajna k🤬a.

nazywasz mnie sprzedajną k🤬ą bo dopisałem, że źródło jest ż🤬dowskie? Tak się zbulwersowałeś jakbyś był ż🤬dem
Zgłoś
Konto usunięte 2016-02-04, 17:09
ma ktoś link do całości ?
Zgłoś
klono 2016-02-04, 17:13 2
Mistrz zbrodni... Myslal ze sie nie pokapuja ze pozar glowy nie urwie.
Zgłoś
loveandpeace 2016-02-04, 17:15
GODDAMNED napisał/a:

ma ktoś link do całości ?

przecież podałem źródło...
Zgłoś
Konto usunięte 2016-02-04, 17:19 2
loveandpeace napisał/a:

nazywasz mnie sprzedajną k🤬ą bo dopisałem, że źródło jest ż🤬dowskie? Tak się zbulwersowałeś jakbyś był ż🤬dem

Nie, pacanie. Dlatego, ze korzystasz ze źródła, ktore potem obrazasz, zeby sie komus przypodobac. Za trudne do zrozumienia, nie?
Zgłoś
loveandpeace 2016-02-04, 17:25 7
kevin2000 napisał/a:

Nie, pacanie. Dlatego, ze korzystasz ze źródła, ktore potem obrazasz, zeby sie komus przypodobac. Za trudne do zrozumienia, nie?

nazwanie TVNu ż🤬dowskim to nie obraza tylko stwierdzenie faktu. Weź mi już nie spamuj, robisz z igły widły, a z siebie idiotę.
Zgłoś
Konto usunięte 2016-02-04, 17:28
@up to korzystaj dalej z zydowskich zrodel. Nastepnym razem proponuje wstawic jakis artykul z Wybiorczej, bedzie ci pasowalo do poziomu.
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2016-02-04, 17:38 2
kevin2000 napisał/a:

Nazwanie tvn-u ż🤬dowskim to obraza?
UWAGA!! Jude alert!
Zgłoś
loveandpeace 2016-02-04, 17:42 3
kevin2000 napisał/a:

@up to korzystaj dalej z zydowskich zrodel. Nastepnym razem proponuje wstawic jakis artykul z Wybiorczej, bedzie ci pasowalo do poziomu.

No i zrobiłeś z siebie idiotę. Nie popłakałeś się przynajmniej? Najwidoczniej sadol to nie miejsce dla ciebie skoro jedno słowo cię tak szybko bulwersuje.
Zgłoś
Konto usunięte 2016-02-04, 17:49
loveandpeace napisał/a:

przecież podałem źródło...

Jap🤬le to była ironia tłoku
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie