Kolejki są takie, że jestem za legalna aborcją refundowaną z nfz bo czekania byłoby 2 lata na przyjęcie.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Velture napisał/a:
Kolejki są takie, że jestem za legalna aborcją refundowaną z nfz bo czekania byłoby 2 lata na przyjęcie.
Że też sam nie byłeś ofiarą aborcji...

Z jednej strony przeciwnik 500+, bo to z budżetu, a z drugiej strony zwolennik skrobanki także za kasę podatników.

@up
K🤬a widzę, że masz problemy z załapaniem dowcipu.
Plujesz jadem od 3 dni i autentycznie nie wiem czy nie skojarzyłeś dowcipu 2 lata kolejki po aborcję i 9 miesięcy trwania ciąży (24 - 9 = >0 jakby twój mózg nie przetrawił prostego tekstu czytanego) czy tylko się dop🤬lasz aby się dop🤬lić.
A przeciwnikiem 500+ nigdy nie byłem i nigdy nie pisałem więc nie wsadzaj mi słów w moje usta jak wsadzają ci panowie co innego w twoje usta.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
K🤬a widzę, że masz problemy z załapaniem dowcipu.
Plujesz jadem od 3 dni i autentycznie nie wiem czy nie skojarzyłeś dowcipu 2 lata kolejki po aborcję i 9 miesięcy trwania ciąży (24 - 9 = >0 jakby twój mózg nie przetrawił prostego tekstu czytanego) czy tylko się dop🤬lasz aby się dop🤬lić.
A przeciwnikiem 500+ nigdy nie byłem i nigdy nie pisałem więc nie wsadzaj mi słów w moje usta jak wsadzają ci panowie co innego w twoje usta.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Velture napisał/a:
A przeciwnikiem 500+ nigdy nie byłem
Jak można nie być przeciwnikiem 500+

Szajba_Man napisał/a:
Jak można nie być przeciwnikiem 500+![]()
Jak się ma 2gie dziecko w drodze

podpis użytkownika
krzyks napisał/a:
Że też sam nie byłeś ofiarą aborcji...![]()
Z jednej strony przeciwnik 500+, bo to z budżetu, a z drugiej strony zwolennik skrobanki także za kasę podatników.![]()
Ty k🤬a imbecylu jeden.
Falcao napisał/a:
Ty k🤬a imbecylu jeden.
Rzetelnie i do tego z klasą

podpis użytkownika
Z nocy, co wokół mnie zapada,Czarnej jak samo piekła łono,
Bogu czy bogom – dzięki składam
Za duszę swą niezwyciężoną
Czego to człowiek nie zrobi, żeby być poza kolejnością przyjęty, a tu "taki c🤬j".
Zwolniło się miejsce to tylko na bok odciągnęli
Zwolniło się miejsce to tylko na bok odciągnęli